Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-05-2008, 05:01 AM   #1
In Runtime
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 257
Send a message via AIM to cwharms
Default Problem with XP Pro install

Fresh install > got through format> first installation process> auto reboot> doesn't pick up where it left off..... I have never had this problem before?
__________________

__________________
E8400@3906*MSI Neo-2FR*4gb Corsair *2x500gb sammies*eVGA 9600GT SC*Corsair HX520
Q6600@3204*Gigabyte EP35C-DS3R*4gb A-DATA*2600XT*WD 320gb*500 EarthWatts(Folding for the [H]orde)
cwharms is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2008, 05:04 AM   #2
In Runtime
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 257
Send a message via AIM to cwharms
Default Re: Problem with XP Pro install

nvm... doh! forgot to switch the boot back to hdd.
__________________

__________________
E8400@3906*MSI Neo-2FR*4gb Corsair *2x500gb sammies*eVGA 9600GT SC*Corsair HX520
Q6600@3204*Gigabyte EP35C-DS3R*4gb A-DATA*2600XT*WD 320gb*500 EarthWatts(Folding for the [H]orde)
cwharms is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2008, 07:06 AM   #3
Golden Master
 
dude_se's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 8,632
Send a message via AIM to dude_se Send a message via MSN to dude_se
Default Re: Problem with XP Pro install

thats wierd, i never have to fiddle with the bios. i can just choose what boot device i want to load first either through the bios, or a separate menu when i turn the laptop on. cant you just set it to, first boot device: CD ROM Second boot device: HDD , etc?
__________________
Laptop spec: ASUS X53E, i5 2430m 2.4ghz, 3gb ram, 320gb hdd, intel hd graphics, usb 3.0
dude_se is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2008, 09:52 AM   #4
In Runtime
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 257
Send a message via AIM to cwharms
Default Re: Problem with XP Pro install

Yeah, thats how I had it set, but after the restart the first boot needs to be the
hdd.
__________________
E8400@3906*MSI Neo-2FR*4gb Corsair *2x500gb sammies*eVGA 9600GT SC*Corsair HX520
Q6600@3204*Gigabyte EP35C-DS3R*4gb A-DATA*2600XT*WD 320gb*500 EarthWatts(Folding for the [H]orde)
cwharms is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2008, 10:13 AM   #5
Site Team
 
celegorm's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 10,713
Send a message via AIM to celegorm
Default Re: Problem with XP Pro install

You shouldn't need to switch it at all, just don't press a button as it's booting and it should go to the HDD after like ten seconds.
__________________
"as a fanboy i refuse to admit it and will pull countless things out of my butt to disprove it"

Team Thelegorm! Total Kills: 21 (i iz in uor profile, editsing your sigz)
celegorm is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0