Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-10-2005, 06:47 PM   #1
In Runtime
 
Join Date: May 2005
Posts: 261
Default problem thats driving me insane

whenever i click on the internet explorer icon it goes to internet properties. there is no way around this? it never used to happen before. i have click on my computer and then type in any internet address (www.google.ca) to browse the internet. WHats wrong the internet explorer icon????!?!??! what did i do, never used to happen. THis is driving me insane, im going to break my 6800gt and my amd 64 3800.
__________________

onimusha is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2005, 06:49 PM   #2
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: problem thats driving me insane

Weird... right click it and go to where you can type an address to start from, what does it say? Maybe its selected to open a command to open the properties. Change it to www.google.com, or even, www.computerforums.org

I hope this helps
__________________

__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2005, 06:50 PM   #3
per
BSOD
 
Join Date: May 2005
Posts: 805
Default Re: problem thats driving me insane

Try here.
http://www.theeldergeek.com/repair_r...e_and_oe_6.htm
per is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2005, 06:55 PM   #4
In Runtime
 
Join Date: May 2005
Posts: 261
Default Re: problem thats driving me insane

that link does not work and changing starting address to google or computerforums does not work. Please help im going to blow up
onimusha is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2005, 06:57 PM   #5
per
BSOD
 
Join Date: May 2005
Posts: 805
Default Re: problem thats driving me insane

The link I posted to theeldergeek.com works fine.
per is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2005, 06:58 PM   #6
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: problem thats driving me insane

Yeah it does on mine too... Have you tried going to a different icon and running it? Like one on the quick launch? Or try going to C:\ and find internet explorer and try and run it from there.

If it works, then just copy the file onto the desktop and replace the other one. Thats an easy way around it I can think of

I hope this helps
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2005, 07:03 PM   #7
In Runtime
 
Join Date: May 2005
Posts: 261
Default Re: problem thats driving me insane

c:/programfiles/internetexplorer there is no icon there. my internet works perfectly fine just the icon goes to properties, there must be some setting or something?? i dont know what it is though
onimusha is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2005, 07:04 PM   #8
In Runtime
 
Join Date: May 2005
Posts: 261
Default Re: problem thats driving me insane

i do a search on c drive and only 1 internet icon appears and its the same one on the desktop
onimusha is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2005, 07:04 PM   #9
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: problem thats driving me insane

Yeah its pretty weird indeed... :s
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2005, 07:05 PM   #10
In Runtime
 
Join Date: May 2005
Posts: 261
Default Re: problem thats driving me insane

and the icon used to look blue with the e sign when it used to work perfectly before, now (when it does not work properly) the icon looks like the earth globe. this is wierd
__________________

onimusha is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 06:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0