Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-12-2005, 03:16 AM   #11
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Problem with sound

Woh... so you just jept perservering with the driver installation? So we didn't really help at all?.... thats a bit strange lol.... neways, glad its working
__________________

__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2005, 09:49 AM   #12
Baseband Member
 
Grickey's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 31
Send a message via MSN to Grickey
Default Re: Problem with sound

Quote:
Originally Posted by Kage
Woh... so you just jept perservering with the driver installation? So we didn't really help at all?.... thats a bit strange lol.... neways, glad its working
yea but i also reset bios
__________________

__________________
Asus A8V Deluxe
AMD Athlon 64 FX-53
2GB of Corsair DDR SDRAM PC3200
ATI Radeon X800 XT Platinum Edition
Western Digital 74GB Raptor
2xWestern Digital 250GB Caviar SE.

Tru3 G4m3r :D
Grickey is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2005, 12:33 PM   #13
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Problem with sound

ah...thats even weirder hehe... i didn;t think bios made that much difference in windows...although you might have had the onboard sound function but you couldnt find it. Resetting the bios might have turned it off as I wasn't that clear on where it was at that time
__________________

__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0