Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-08-2005, 12:55 PM   #1
Daemon Poster
 
acphenom's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 667
Send a message via MSN to acphenom Send a message via Yahoo to acphenom
Default Problem With QuickTime Plug-In In Firefox

Okay, i'm not sure how this came about, but for some reason, when i visit sites which use flash player files, like .swf, the QuickTime plug-in loads, with a broken icon.

I have tried clearing cookies, cache, disabling all QuickTime browser plug-ins, uninstalled it, uninstalled it completely, and then installed it again, with little help.

After every attempt to fix it, i've refreshed the page, with still no luck.

Any suggestions?
__________________

__________________
Windows XP Pro 17" LCD Monitor (1280 x 1024)
nForce3 250 Chipset Athlon 64 2800+ w/ C'n'Q
1 x 512MB DDR400 CL3 SDRAM 40GB IDE 7,200rpm HDD (8MB Cache)
nVidia GeForce MX420 64MB PCI On-Board Audio
acphenom is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2005, 01:12 PM   #2
Daemon Poster
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 825
Default Re: Problem With QuickTime Plug-In In Firefox

why not try downloading quicktime from apple and installing it straight up rather than through firefox plugin
__________________

CrossCech is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2005, 01:54 PM   #3
Daemon Poster
 
acphenom's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 667
Send a message via MSN to acphenom Send a message via Yahoo to acphenom
Default Re: Problem With QuickTime Plug-In In Firefox

No, no, there is no standalone QT plug-in for Firefox - you have to download it and install the whole thing. I just can't seem to get .swf files to be handled by Flash Player, as it should be.
__________________
Windows XP Pro 17" LCD Monitor (1280 x 1024)
nForce3 250 Chipset Athlon 64 2800+ w/ C'n'Q
1 x 512MB DDR400 CL3 SDRAM 40GB IDE 7,200rpm HDD (8MB Cache)
nVidia GeForce MX420 64MB PCI On-Board Audio
acphenom is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2005, 03:33 PM   #4
Fully Optimized
 
Nik00117's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 4,025
Send a message via AIM to Nik00117 Send a message via MSN to Nik00117 Send a message via Yahoo to Nik00117
Default Re: Problem With QuickTime Plug-In In Firefox

Quicktime is made by mac and I don't like it. But I use it when I have too.
__________________
Main Rig: I7 920 CPU, 6 Gigs ram 5870 GPU
M17X Laptop 2.8 Ghz Dual Core, 4870 Radeon
Nik00117 is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2005, 07:44 PM   #5
Daemon Poster
 
acphenom's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 667
Send a message via MSN to acphenom Send a message via Yahoo to acphenom
Default Re: Problem With QuickTime Plug-In In Firefox

Well, that's your opinion, but i can't get rid of it.
__________________
Windows XP Pro 17" LCD Monitor (1280 x 1024)
nForce3 250 Chipset Athlon 64 2800+ w/ C'n'Q
1 x 512MB DDR400 CL3 SDRAM 40GB IDE 7,200rpm HDD (8MB Cache)
nVidia GeForce MX420 64MB PCI On-Board Audio
acphenom is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2005, 07:46 PM   #6
Fully Optimized
 
dyserq's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,281
Default Re: Problem With QuickTime Plug-In In Firefox

Well ... try to download SWF and others from the website and try if you can find it download the plugin in Firefox.
dyserq is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2005, 08:21 PM   #7
Fully Optimized
 
Dynamix's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 2,463
Default

Your not alone:
i cannot get it to work either i have tried more or less everything for it too, It may be a bug that needs reporting im not sure ill have to look into it.
Dynamix is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2005, 05:12 AM   #8
Daemon Poster
 
acphenom's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 667
Send a message via MSN to acphenom Send a message via Yahoo to acphenom
Default Re: Problem With QuickTime Plug-In In Firefox

Great! I mean, sorry to hear that. lol

I can't install any plug-ins in Firefox though, cause it thinks that QuickTime handles the .swf content.

I can't even try right-clicking, cause that brings up the QuickTime menu.
__________________

__________________
Windows XP Pro 17" LCD Monitor (1280 x 1024)
nForce3 250 Chipset Athlon 64 2800+ w/ C'n'Q
1 x 512MB DDR400 CL3 SDRAM 40GB IDE 7,200rpm HDD (8MB Cache)
nVidia GeForce MX420 64MB PCI On-Board Audio
acphenom is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 01:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0