Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-08-2007, 09:54 PM   #1
Solid State Member
 
marzi12's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 15
Default Problem with my computer-need help plz

Hi

When i turn on my computer it loads up i can see the desktop with start menu and desktop icons but after about 1 or 2 seconds that all disappears and the only way to use any programs is to CTRL+ALT+DELETE and they go New Task and select the task from its installation folder

My PC Specs are:

Nvidia 6600GT-Leadtek Winfast A6600GT TDH DDR3 128mb
Intel Pentium 4 Processor
1 GB Ram
Not sure what Motherboard
Seagate 120GB hard drive and a Seagate 80GB hard drive
500w PSU(i think)


I am not sure of some of these parts exactly because i cannot find the boxes and cannot get specs from my machine.
__________________

marzi12 is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2007, 10:02 PM   #2
Golden Master
 
freestyler105's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 7,883
Default Re: Problem with my computer-need help plz

It's probably got something to do with some malware or something is wrong with Windows. Post your HijackThis log here:
http://www.download.com/HijackThis/3...-10379544.html
__________________

__________________
C2D E6600 | 4GB DDR2-800 | 9800GTX+ | Asus P5B-E | 150GB Raptor | 320GB 7200.10 | 750W Xigmatek PSU
freestyler105 is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2007, 10:11 PM   #3
Daemon Poster
 
THEpiGUY's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 598
Send a message via AIM to THEpiGUY
Default Re: Problem with my computer-need help plz

I don't know about a permanent fix, but could you try something? When all the icons disappear, crtl+alt+del and click File -> New Task. Then type in "explorer", enter, and see if that temporarily fixes the problem (until you reboot). If so, or if the icons flash on then back off, then something's messing with that process and we can narrow it down from there.
__________________
ASUS A8N32 SLI-Deluxe, AMD Athlon X2 3800+ @ 2.8GHz, eVGA 8800GTS 320MB, 2GB Corsair XMS DDR400, 160GB WD HDD + 320GB Seagate Barracuda 7200.10, AC Freezer 64 Pro, 700W OCZ GameXStream, NZXT Zero :D

I think I've decided to leave... maybe I'll come back sometime.
THEpiGUY is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2007, 10:27 PM   #4
Solid State Member
 
marzi12's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 15
Default Re: Problem with my computer-need help plz

k will do im on a Laptop at the moment will go do the hijack this and the explorer thing
marzi12 is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2007, 10:40 PM   #5
Solid State Member
 
marzi12's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 15
Default Re: Problem with my computer-need help plz

When i did the explorer in New Task they desktop start menu and icons came back for about 2-3 seconds then disappeared again.

And what do i do with hijack this(i did a scan and delted the three things that popped up but it also had an error and some drivers directory denied access.)
marzi12 is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2007, 10:43 PM   #6
Golden Master
 
freestyler105's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 7,883
Default Re: Problem with my computer-need help plz

In HijackThis do the scan and save a logfile option. After the scan, a text file should pop up. Copy and paste that onto here.
__________________
C2D E6600 | 4GB DDR2-800 | 9800GTX+ | Asus P5B-E | 150GB Raptor | 320GB 7200.10 | 750W Xigmatek PSU
freestyler105 is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2007, 10:57 PM   #7
Solid State Member
 
marzi12's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 15
Default Re: Problem with my computer-need help plz

ok will do and thnx again

Freestyler u champion
U must be a saint man
marzi12 is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2007, 04:56 AM   #8
Solid State Member
 
marzi12's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 15
Default Re: Problem with my computer-need help plz

Hey again this is my Hijack this logfile

Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 6:54:26 PM, on 9/06/2007
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

Running processes:
C:\WINDOWS\StartupMonitor.exe
C:\WINDOWS\system32\taskmgr.exe
C:\Program Files\Lavasoft\Ad-Aware SE Personal\Ad-Aware.exe
G:\HijackThis.exe

O6 - HKCU\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Restrictions present
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Unknown owner - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe (file missing)

Thnx
__________________

marzi12 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 08:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0