Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-23-2010, 03:31 AM   #1
In Runtime
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 321
Default Problem with HDMI Cable

Hey guys,
I have an HTPC which has previously been running HDMI to my TV just fine. I had normal speakers plugged in via the sound card.

I recently got an Xbox 360 and so had to get a second HDMI cable. I used the NEW cable on my HTPC and put the old one on my Xbox 360.

I also plugged the speakers into my TV, and changed the default sound output on my PC to the HDMI, so that all the sound from all the devices go to the speakers.

Everything seems to work just fine except for high definition TV channels (digital channels work fine - haven't tried blu rays or HD movies yet) - I get a "Video Error" in media center, claiming i've not the codecs etc.

Any thoughts?
Thanks,
Rhys
RhysAndrews is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 01:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0