Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-18-2004, 06:15 AM   #11
Wes
Solid State Member
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 8
Default

It's second handish, looks new but I got it off my brother, don't think he used it for long. I'm really hoping it's not broken. Would be a brilliant to get it working. My brother bought it new I think. I checked it for physical damage but it seems grand. Would it be possible to destroy it 'internally'? by messing up the settings or something? I can't see how. Fwiw, I'm not a total n00b when it comes to computers, I've been using them for years.
__________________

Wes is offline   Reply With Quote
Old 09-18-2004, 07:20 AM   #12
entity512
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Problem getting graphics card to work.

If you have another ATI card, it would do no harm to install the drivers 1st then slot the card in. But say if you dont see the bios etc and passing xp screens at boot up, then youve hooked it up wrong or its broken.
  Reply With Quote
Old 09-18-2004, 07:57 AM   #13
Fully Optimized
 
CoMpUtaFrEek's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 1,765
Default Re: Problem getting graphics card to work.

You sure you are putting it in the correct slot? If it's agp it goes in the brown one, if it's pci it goes in the white one. If you don't know what either of those are, I'd recommend taking it to a pc store and get them to sort it out
__________________
Asus A7N8X Deluxe - Rev 2.0 - Bios Ver. 1007
AMD Athlon XP-M 2200+ - @ 11x188 = 2Ghz (1.75Vcore)
ATi Radeon 9700 Pro (Almost as good as my old 5950U!)
Corsair 512MB XMS TwinX Low Latency DDR 400 - @ 188Mhz
3dmark03 Score: 5086
CoMpUtaFrEek is offline   Reply With Quote
Old 09-18-2004, 08:09 AM   #14
In Runtime
 
Denier-of-Soup's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 130
Send a message via AIM to Denier-of-Soup Send a message via MSN to Denier-of-Soup
Default

PCI cards are a little slower than AGP are they not?

*cough http://computerforums.org/showthread.php?t=4238 *cough*
Denier-of-Soup is offline   Reply With Quote
Old 09-18-2004, 10:50 AM   #15
Wes
Solid State Member
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 8
Default

It's an agp... And I'm running windows 2000 pro.
Wes is offline   Reply With Quote
Old 09-18-2004, 10:58 AM   #16
Fully Optimized
 
CoMpUtaFrEek's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 1,765
Default Re: Problem getting graphics card to work.

And your definately putting it into the AGP slot? Very strange. Try the card in a friends machine or get your bro to do it
__________________
Asus A7N8X Deluxe - Rev 2.0 - Bios Ver. 1007
AMD Athlon XP-M 2200+ - @ 11x188 = 2Ghz (1.75Vcore)
ATi Radeon 9700 Pro (Almost as good as my old 5950U!)
Corsair 512MB XMS TwinX Low Latency DDR 400 - @ 188Mhz
3dmark03 Score: 5086
CoMpUtaFrEek is offline   Reply With Quote
Old 09-18-2004, 05:11 PM   #17
entity512
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Problem getting graphics card to work.

anyway u cant fit it into an in correct slot, diff
sizes!
  Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 06:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0