Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-03-2008, 09:57 PM   #1
Fully Optimized
 
Zer0Cool's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,599
Exclamation Problem flashing BIOS!

I download the latest BIOS for my new mobo "DFI LP UT P35" I ran the file and the files were uploaded to to my floppy disk.

When I power the sysyem I press Esc to boot to the "boot mode" I then select "boot from floppy" The Flash bios screen then apears. There is a msg "Rename the file" or something like that, the file name is alredy there and I dont have to rename anything. The problem is when I press Enter nothing is happening...When I backspace to rename the file nothing works... (I'm NOT using usb keyboard) I tryed pressing all the buttons! (when i do alt ctrl del the sysyem restarts)

What do I press? Someone plz help


This are the files I have on my floppy;

AWDFLASH.EXE
LP35D317.BIN (the icon on this file is from my VLC player...dont know if it means anything)

Thanks

EDIT

I just tried creating a "autoexec.bat" file with the fallowing code iside "awdflash /py/sn/cd/cp LP35D317.BIN" and when I drag the .bat file to the floppy, it sas the file with this name alredy exists...but I cant see it, and I have my hidden files enabled...
__________________

__________________
- Asus P6T Deluxe v2 - Intel i7 920 @4Ghz 1.35v- Prolimatech HS - Cosmos S Case -
- ABS Tagan BZ Series BZ800 PSU
- ATI 5870 - G.SKILL 6GB DDR3 1600 - Razer Barracuda™ AC-1
- 120GB Crucial C300 SSD & 3X WD640AAKS HDD
- Dell 24" 2408WFP & 2407WFP-HC Monitor
Zer0Cool is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2008, 10:51 PM   #2
In Runtime
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 257
Send a message via AIM to cwharms
Default Re: Problem flashing BIOS!

Just real quick, do you need the new BIOS?
__________________

__________________
E8400@3906*MSI Neo-2FR*4gb Corsair *2x500gb sammies*eVGA 9600GT SC*Corsair HX520
Q6600@3204*Gigabyte EP35C-DS3R*4gb A-DATA*2600XT*WD 320gb*500 EarthWatts(Folding for the [H]orde)
cwharms is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2008, 11:13 PM   #3
Fully Optimized
 
Zer0Cool's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,599
Default Re: Problem flashing BIOS!

Bios Ipdated, Problem Fixed
:d
__________________
- Asus P6T Deluxe v2 - Intel i7 920 @4Ghz 1.35v- Prolimatech HS - Cosmos S Case -
- ABS Tagan BZ Series BZ800 PSU
- ATI 5870 - G.SKILL 6GB DDR3 1600 - Razer Barracuda™ AC-1
- 120GB Crucial C300 SSD & 3X WD640AAKS HDD
- Dell 24" 2408WFP & 2407WFP-HC Monitor
Zer0Cool is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2008, 09:44 AM   #4
Golden Master
 
mammikoura's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,459
Send a message via MSN to mammikoura
Default Re: Problem flashing BIOS!

how did you get it working?
__________________
0_o
mammikoura is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0