Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-27-2007, 09:07 PM   #1
Solid State Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 15
Default problem

i get this error at startup

ERROR
Resource Conflict - PCI in slot 01
Bus:01, Device:08, Function:00

F1 to Setup F2 to resume

what do i do?
__________________

abe330 is offline   Reply With Quote
Old 03-27-2007, 09:59 PM   #2
Fully Optimized
 
bullzi's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: US
Posts: 3,283
Send a message via Yahoo to bullzi Send a message via Skype™ to bullzi
Default Re: problem

what cards do you have in your pci slots?
__________________

__________________
-Desktop- Dual Monitor, Q8200 2.34Ghz, 8GB, 1TB, XFX 6850, 7 Ultimate
-ASUS UL50- SU7300, 4GB, 500GB, G210M, 7 Home Premium 64, XP Pro
-HP NC6400- Core Duo 1.86Ghz, 2.5GB, 64GB SSD, x1300, XP Pro
bullzi is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2007, 09:09 PM   #3
Solid State Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 15
Default Re: problem

i only have a network card installed...

but i dont think i have it in slot 1
abe330 is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2007, 11:14 PM   #4
Fully Optimized
 
bullzi's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: US
Posts: 3,283
Send a message via Yahoo to bullzi Send a message via Skype™ to bullzi
Default Re: problem

ok, yea well give it a try in slot one, if that doesnt work, then try different slots, sometimes there are unknown errors or "conflicts", but ive noticed, even when i have a "conflict" my card still works, anyway yea try to switch it around until you get it to work, let me know about your luck!

kyle
__________________
-Desktop- Dual Monitor, Q8200 2.34Ghz, 8GB, 1TB, XFX 6850, 7 Ultimate
-ASUS UL50- SU7300, 4GB, 500GB, G210M, 7 Home Premium 64, XP Pro
-HP NC6400- Core Duo 1.86Ghz, 2.5GB, 64GB SSD, x1300, XP Pro
bullzi is offline   Reply With Quote
Old 03-30-2007, 03:24 AM   #5
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: problem

Is this happening when you turn on the pc? If it is then try resetting the BIOS.
Raffaz is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 09:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0