Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-14-2005, 09:23 PM   #1
Solid State Member
Join Date: Sep 2004
Posts: 13
Default Printer Problem (CX5400)

I'm having a problem with my Epson Stylus CX5400 printer. It was working fine and all of a sudden it stopped printing. It would seem like its printing but the pages just come out blank. I used the clean nozzles and test page features numerous times but still nothing. Any help would be appriciated.

CPU Properties:
CPU Type Intel Pentium 4, 3200 MHz (16 x 200)
CPU Alias Prescott
CPU Stepping E0
Instruction Set x86, MMX, SSE, SSE2, SSE3
Original Clock 3200 MHz
Min / Max CPU Multiplier 14x / 16x
Engineering Sample No
L1 Trace Cache 12K Instructions
L1 Data Cache 16 KB
L2 Cache 1 MB (On-Die, ECC, ATC, Full-Speed)

Multi CPU:
Motherboard ID INTEL I865G/GE/PE
CPU #0 Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.20GHz, 3200 MHz
CPU #1 Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.20GHz, 3200 MHz

CPU Manufacturer:
Company Name Intel Corporation
Product Information http://www.intel.com/products/browse/processor.htm

CPU Utilization:
CPU #1 / HTT Unit #1 0 %
CPU #1 / HTT Unit #2 0 %
DarkCarnie is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 12:13 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0