Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-17-2005, 03:30 PM   #1
Beta Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 2
Default printer installation

So i got a problem, i have windows 2000 professional! and i'm trying to install a Lexmark Z65 (series "n" i think). So anyways when i try to install using the disc it says "C:\WINNT\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. The system file is not suitable for running MS-DOS and Microsoft Windows applications. Chosse 'Close' to terminate the application " when i click install.
Also when i try to install the printer in control panel\printers\addnew printer it says "printer driver was not installed, operation could not be completed" i'm not sure if this helps but when i pick the port i pick usb001, cause it connects to the computer through a usb cable.

So does anyone know how i can get the printer installed and working properly?? thx
__________________

Powprob is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2005, 03:40 PM   #2
Daemon Poster
 
zero4zero's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 563
Default Re: printer installation

With windows 2000, the NT drivers often does the job. If you don't have them on your CD, goto this site to locate it.
www.driverzone.com and download the NT drivers. Install it and then plug your printer, or if the installation program asks for it.
__________________

zero4zero is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2005, 04:03 PM   #3
Beta Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 2
Default

k i downloaded a driver then i opened setup and it said C:\WINNT\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. The system file is not suitable for running MS-DOS and Microsoft Windows applications.
Powprob is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2005, 09:53 PM   #4
Daemon Poster
 
zero4zero's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 563
Default Re: printer installation

Re-reading your post, did you check that the US port you want to use is active! I've seen a computer that had a problem like that because in the BIOS the USB were not activated.
Also check in your device manage to make sure there are no conflicts in the USB root
zero4zero is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0