Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-25-2004, 06:05 PM   #11
Solid State Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 9
Default Re: primary master and slave are messing up

Quote:
Originally Posted by David Lindon
Sounds like it is sorted then!
Sort if, i mean, there is still that delay between the bios and when windows starts loading, its like in the mbr or something. how could I erase that? windows98 startup disquette dont work and the xp booter cd dont work either
__________________

asiman1 is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2004, 11:36 AM   #12
Site Team
 
David Lindon's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 15,233
Default Re: primary master and slave are messing up

Try a boot floppy.
__________________

__________________
[url=http://www.LNXPS.NET]LNXPS.NET - The XPS Library]
David Lindon is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2004, 08:32 PM   #13
In Runtime
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 191
Default Re: primary master and slave are messing up

Woah! Its a computer...Have you fixed the problem yet or still need help?
At0m1x is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2004, 11:20 AM   #14
Solid State Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 9
Default

yeah the network boot is fixed but the delay between bios and windows is still there
its probably around 40 seconds.
asiman1 is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2004, 12:30 PM   #15
Guru
 
Lord Kalthorn's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Britain
Posts: 13,293
Send a message via MSN to Lord Kalthorn
Default

Thats not too long - that would just be a normal boot up! Glad it has worked though - good going!
__________________
A Knight is sworn to Honour. His heart knows only Virtue. His blade defends the helpless. His might upholds the Weak. His word speaks only truth. His wrath undoes the Wicked.
Lord Kalthorn is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2004, 01:07 PM   #16
Site Team
 
David Lindon's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 15,233
Default Re: primary master and slave are messing up

Quote:
Originally Posted by asiman1
yeah the network boot is fixed but the delay between bios and windows is still there
its probably around 40 seconds.
That sounds about normal.
__________________
[url=http://www.LNXPS.NET]LNXPS.NET - The XPS Library]
David Lindon is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2004, 03:34 PM   #17
Solid State Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 9
Default

no, that is actually before windows starts loading. its slow. then once windows starts loading, after 40 seconds of having the pc on, it takes baout 30 seconds to finally boot all and be ready to be used.
asiman1 is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2004, 04:45 PM   #18
Guru
 
Lord Kalthorn's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Britain
Posts: 13,293
Send a message via MSN to Lord Kalthorn
Default

Oh; what spec is the Computer again?
__________________
A Knight is sworn to Honour. His heart knows only Virtue. His blade defends the helpless. His might upholds the Weak. His word speaks only truth. His wrath undoes the Wicked.
Lord Kalthorn is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2004, 04:26 PM   #19
Solid State Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 9
Default Re: primary master and slave are messing up

the picture says it. 512 ram. 64 mb radion 7500. p4 1.8A ghz, 20gig pri master, 40 gig sec slave, dvd-rw sec master, scsi cd burner... thast about it.

before i installed partition magic none of thise happened.
asiman1 is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2004, 05:28 PM   #20
Guru
 
Lord Kalthorn's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Britain
Posts: 13,293
Send a message via MSN to Lord Kalthorn
Default

Windows XP? If so, you could roll back the Computer with Restore Wizard to before you installed Partition Magic and see what happens? it leave your files all Ok.
__________________

__________________
A Knight is sworn to Honour. His heart knows only Virtue. His blade defends the helpless. His might upholds the Weak. His word speaks only truth. His wrath undoes the Wicked.
Lord Kalthorn is offline   Reply With Quote
Reply

« networks | Hotmail »
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 01:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0