Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 11-05-2005, 05:24 PM   #1
Fully Optimized
 
Jesusfrk611's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: US
Posts: 2,193
Default Powers up but no video

I bought 2 new motherboards in hopes of getting 2 more computers to work. Unfortunately it won't show video on either mobo, and i've switched out the graphics cards too. It does this with all my "dead" mobos, but I'm not sure if they're actually dead. The thing is that both of these mobos were supposed to work because they were 'tested good'. I don't really think it was coencidence that I got the 2 bad ones that worked when they were tested.
__________________

Jesusfrk611 is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2005, 11:22 PM   #2
Fully Optimized
 
Dishdog's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,801
Default Re: Powers up but no video

Have you mounted them right. make sure you have the plastic spaces in. i blew two MOBO's mounting them wrong on my first build,lol.
__________________

__________________
CPU-Intel Pentium 4 630 3.0Ghz / 2MB Cache ~~OS Windows XP SP2
MOBO-Gigabyte 8I915P Duo Pro Intel Socket 775 (PCI-E)~~HDD-Western Digital 160GB(SATA)
PSU-Aspire 500W ATX~~RAM-1GB PC3200 DDR SDRAM (512x2 Dual Channel)
GPU-MSI GeForce 6600 GT(PCI Express)~~Monitor Viewsonic VA902B 19" 8ms~~ ATI TV Wonder Pro (TV Tuner)
~~Still to come~~: eVGA e-GeForce 7800 GT
Dishdog is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2005, 11:25 PM   #3
Golden Master
 
ISOwner's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 12,208
Default Re: Powers up but no video

Perhaps the monitor is bad?
__________________
*Fact: Microsoft Window's Blue Screen of Death vs Computerforums.org's White Screen of Death. Which is worse?
ISOwner is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2005, 03:47 AM   #4
AOD
In Runtime
 
AOD's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 348
Default Re: Powers up but no video

have u installed all the motherboard drivers and r they all in working order. Think it is the VGA driver u have 2 have for it 2 detect a gfx card
AOD is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2005, 06:26 PM   #5
Fully Optimized
 
Jesusfrk611's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: US
Posts: 2,193
Default Re: Powers up but no video

Yes I made sure I had the pastic spacers, the monitor isn't bad, and I don't need to install drivers to make the display show on my monitor. Any other ideas?
Jesusfrk611 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0