Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-20-2010, 05:55 PM   #1
Beta Member
Join Date: Oct 2010
Posts: 1
Default power supply ?

ok soo i have a built computer and the psu went(400watt) i dont think it fucked up ne thing else .. but i was digging around came across another psu .. 250 watt and now .. my screen will not come out of standby ... is that due to lack of power from the psu .. or what .. i tryed to vid cards one is a gforce 6400 i think and the other one a ati not shur of model but yea the fans on the card kick on but no screen ? i need help

col3man is offline   Reply With Quote
Old 10-20-2010, 06:02 PM   #2
Fully Optimized
Grantofhell's Avatar
Join Date: Apr 2009
Posts: 3,753
Default Re: power supply ?

Rest of the specs?

RD-PC -//- i7 950 // Evga x58 SLI // 3x2 OCZ PC3-12800 // 2x Evga GTX470 // Corsair HX850 // SilverStone TJ07
Grantofhell is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2010, 07:33 AM   #3
In Runtime
blando233's Avatar
Join Date: Oct 2010
Location: US
Posts: 153
Send a message via AIM to blando233
Default Re: power supply ?

Sounds like it because if there is not enough power it will go into that mode. Like Grantofhell said give us the rest of your specs so we can prob check to see how much wattage it needs. 250 is low compared to new stuff these days ya know. Just all depends what you put in your machine.
Just Living Life!
blando233 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 04:02 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0