Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-09-2009, 02:36 PM   #11
Fully Optimized
 
wol-va-rine's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 2,104
Default Re: Possibly blown hardware...

Quote:
Originally Posted by Archangel112 View Post
I 've just said I wanted to know if it would be fixed by a new PSU. Maybe it was half in half out.
if it was half in/half out there is no way a new psu will fix that, the right RAM will fix that...
__________________

__________________
MY INTARDNET BEAST ■ Antec 300 ■ Q6600 B3, 2.8GHz @ 1.325v ■ MSI X48C Platinum ■ Kingwin XT-1264 ■ Visiontek HD 4870 512MB ■ 4x1GB Transcend aXeRam DDR3-1800 @ 1400MHz ■ WD Raptor (160GB) ■ Western Digital (250GB) ■ Samsung (640GB) ■ Seagate (500GB) ■ WD Caviar Green (1TB) ■ OCZ ProXStream 1kw ■ Sound Blaster X-Fi Platinum ■ JVC HA RX900 ■

ME ■ I am bald and my head is lumpy...fear me ■
wol-va-rine is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2009, 03:12 PM   #12
BSOD
 
Archangel112's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 201
Default Re: Possibly blown hardware...

Tried working RAM though and we get the LED on constant and no VGA. Cheers
__________________

Archangel112 is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2009, 03:33 PM   #13
Fully Optimized
 
wol-va-rine's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 2,104
Default Re: Possibly blown hardware...

Quote:
Originally Posted by Archangel112 View Post
Tried working RAM though and we get the LED on constant and no VGA. Cheers
I answered the psu portion of the question a few posts ago, and there's always a chance that when you made it fit something on the motherboard got busted...

good luck...
__________________
MY INTARDNET BEAST ■ Antec 300 ■ Q6600 B3, 2.8GHz @ 1.325v ■ MSI X48C Platinum ■ Kingwin XT-1264 ■ Visiontek HD 4870 512MB ■ 4x1GB Transcend aXeRam DDR3-1800 @ 1400MHz ■ WD Raptor (160GB) ■ Western Digital (250GB) ■ Samsung (640GB) ■ Seagate (500GB) ■ WD Caviar Green (1TB) ■ OCZ ProXStream 1kw ■ Sound Blaster X-Fi Platinum ■ JVC HA RX900 ■

ME ■ I am bald and my head is lumpy...fear me ■
wol-va-rine is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2009, 03:48 PM   #14
Fully Optimized
 
Join Date: Dec 2007
Location: England
Posts: 3,390
Default Re: Possibly blown hardware...

Tell us what make the motherboard is.
__________________
Lenovo ThinkPad T410 - i7 620M - 8GB RAM - Crucial M4 120GB SSD - 250GB 2nd drive - Intel HD 3000 GPU - 1440x900 - Windows 7/8
REMENIZ Computers
Remeniz is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2009, 07:42 PM   #15
BSOD
 
Archangel112's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 201
Default Re: Possibly blown hardware...

Doesn't matter, I thought it was the PSU, got one and it works. Thanks everybody.
__________________

Archangel112 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0