Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-30-2008, 10:01 AM   #1
Bogan
 
Neodude112320's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Australia
Posts: 8,471
Send a message via MSN to Neodude112320
Default Possible problem?

Ok,I was syncing my music to my MP3 player (Creative zen V M 30gb) Through Media player,i went to my players music folder and check the amount of music matched my computers,and it didnt!

Music Folder:4.13gb (1,312 Files)

Zen:4.12gb (843 Files)


I Tried manually syncing it (Dragged my music folder on to it) With the same results,can some one explain the differences?
__________________

__________________
Desktop:BitFenix Survivor~Gigabyte GA-P67A-UD3R~ i7 2600K @ 4hz~AMD 6870 1GB~12gb Team Elite DDR3 1333~3xWD In RAID5~W7 Ult
Laptop:Alienware M11x~ i7-2637M 1.7GHz~16GB 1333MHz DDR3~GeForce GT 540M~W7 Ult
Neodude112320 is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2008, 10:27 AM   #2
Fully Optimized
 
wol-va-rine's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 2,104
Default Re: Possible problem?

Quote:
Originally Posted by Neodude112320 View Post
Ok,I was syncing my music to my MP3 player (Creative zen V M 30gb) Through Media player,i went to my players music folder and check the amount of music matched my computers,and it didnt!

Music Folder:4.13gb (1,312 Files)

Zen:4.12gb (843 Files)


I Tried manually syncing it (Dragged my music folder on to it) With the same results,can some one explain the differences?
were any of your music files in folders...? maybe the zen just has the actual mp3s and none of the folders, given the number of files and disc space discrepancy, folders are small and your difference in disc space is very small for having almost 400 fewer files, that's all I can think of...
__________________

__________________
MY INTARDNET BEAST ■ Antec 300 ■ Q6600 B3, 2.8GHz @ 1.325v ■ MSI X48C Platinum ■ Kingwin XT-1264 ■ Visiontek HD 4870 512MB ■ 4x1GB Transcend aXeRam DDR3-1800 @ 1400MHz ■ WD Raptor (160GB) ■ Western Digital (250GB) ■ Samsung (640GB) ■ Seagate (500GB) ■ WD Caviar Green (1TB) ■ OCZ ProXStream 1kw ■ Sound Blaster X-Fi Platinum ■ JVC HA RX900 ■

ME ■ I am bald and my head is lumpy...fear me ■
wol-va-rine is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2008, 11:32 AM   #3
In Runtime
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 195
Default Re: Possible problem?

Maybe some of the music you have on your computer is a different format that is supported by your MP3 player. It might not recognize them and/or auto delete them if they aren't of the correct format.
colorblindjimbo is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2008, 11:46 AM   #4
In Runtime
 
Dot Cong's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 281
Default Re: Possible problem?

Maybe some of the "files" on your PC are empty, like deleted blanks. I've had that happen to me on occasion with music files.
__________________
Laptop: Apple MacBook | Intel Core 2 Duo 2.0GHz | 1GB RAM | 80GB HDD | 6x Double-Layer SuperDrive | Intel GMA 950 graphics with 64MB DDR2 SDRAM shared

Desktop: ASRock 4Core-Dual VSTA | E7200 | Radeon HD 2600 Pro | 80GB HDD | 2GB(2x 1GB) DDR2 Kingston ValueRam
Dot Cong is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2008, 08:18 PM   #5
Bogan
 
Neodude112320's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Australia
Posts: 8,471
Send a message via MSN to Neodude112320
Default Re: Possible problem?

Quote:
Maybe some of the music you have on your computer is a different format that is supported by your MP3 player. It might not recognize them and/or auto delete them if they aren't of the correct format.
My Zen Reads Mp3 and WMA,my music collection is all Mp3 and WMA.

Quote:
Maybe some of the "files" on your PC are empty, like deleted blanks. I've had that happen to me on occasion with music files.
I was maybe thinking it could be that and maybe system files?
__________________
Desktop:BitFenix Survivor~Gigabyte GA-P67A-UD3R~ i7 2600K @ 4hz~AMD 6870 1GB~12gb Team Elite DDR3 1333~3xWD In RAID5~W7 Ult
Laptop:Alienware M11x~ i7-2637M 1.7GHz~16GB 1333MHz DDR3~GeForce GT 540M~W7 Ult
Neodude112320 is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2008, 08:22 PM   #6
Site Team
 
celegorm's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 10,713
Send a message via AIM to celegorm
Default Re: Possible problem?

What about album art? Could that not be copying over?
__________________

__________________
"as a fanboy i refuse to admit it and will pull countless things out of my butt to disprove it"

Team Thelegorm! Total Kills: 21 (i iz in uor profile, editsing your sigz)
celegorm is offline   Reply With Quote
Reply

« case | Dell Upgrade »
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0