Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 11-12-2006, 11:01 AM   #11
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: please please please help, my comp crashes

Quote:
Originally Posted by THEpiGUY
I don't have too much advice to help this; there's only one thing I can think of that possibly could help. You said, "...only to say that maybe there was not the right electrical currant in the house...," correct? Do you think this may still be a problem? Check on the back of your power supply. There should be a switch (on both the power supplies I've ordered, it's been red) that says a number, either 115 or 230. Now for me, I have to set that at 115, because that's what the voltage of the power sockets in my house are. If I set it to 230 though (did it by accident once ) my computer won't even boot. If I remember right, the power outlets in England are 240 volts, so I guess you'd have to have that at 230, unless there's a 240 option. If it's on 115 right now, someone confirm this before trying, but it would be my advice to switch it over.


This is just one possible solution, and if it's not the problem, sorry for putting you through the agony of reading it all. About your hard drive...I don't really know much to do about that, sorry. Just those maintenance options that mr mixx suggested, if you're able.
Yep, the 230V is the correct setting for UK power supply.
__________________

Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2006, 12:19 PM   #12
The Candyman
 
~mr mixx~'s Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: USA
Posts: 11,310
Default Re: please please please help, my comp crashes

here are the links for you...

http://housecall.trendmicro.com/

http://uk.trendmicro-europe.com/cons...all_launch.php

http://www.trendsecure.com/free_secu..._free_scan.php

http://www.trendmicro.com.au/consume...all_launch.php

one of those sites should work..
__________________

__________________
" Let the music move you "
~mr mixx~ is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2006, 02:27 PM   #13
Daemon Poster
 
THEpiGUY's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 598
Send a message via AIM to THEpiGUY
Default Re: please please please help, my comp crashes

Quote:
Originally Posted by Raffaz
Yep, the 230V is the correct setting for UK power supply.
Alright, thanks for the clarification. Hungar101, you're in England, right? Make sure the switch on the back of your power supply reads "230" or "230W," not "115(W)" Like I said, doubt that's the problem, but it's a possibility.
__________________

__________________
ASUS A8N32 SLI-Deluxe, AMD Athlon X2 3800+ @ 2.8GHz, eVGA 8800GTS 320MB, 2GB Corsair XMS DDR400, 160GB WD HDD + 320GB Seagate Barracuda 7200.10, AC Freezer 64 Pro, 700W OCZ GameXStream, NZXT Zero :D

I think I've decided to leave... maybe I'll come back sometime.
THEpiGUY is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0