Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-23-2007, 03:43 PM   #1
Beta Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 2
Exclamation Please Help! Problems reinstalling after first install went wrong!

hey i was installing civcity, half way through installion my power went.
when i tried reinstalling it just came up play or uninstall couldn't do either.
heres two screenshots of the problem

1st screenshot - when i press play ( when i clicked unistall nothing happened)

http://i157.photobucket.com/albums/t.../untitled2.jpg

2nd " " - when i clicked on install the 2nd time !

http://i157.photobucket.com/albums/t...untitled-1.jpg

can anyone help me plaese.

what can i do to fix this problem i've tried everything i know .
__________________

dirty_J is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2007, 03:45 PM   #2
Golden Master
 
dude_se's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 8,632
Send a message via AIM to dude_se Send a message via MSN to dude_se
Default Re: Please Help! Problems reinstalling after first install went wrong!

you could try deleting all the files it created in c:\program files. not sure if that will do anything though but its fcuked up already so it cant do any more damage.

ps: wrong section!
__________________

__________________
Laptop spec: ASUS X53E, i5 2430m 2.4ghz, 3gb ram, 320gb hdd, intel hd graphics, usb 3.0
dude_se is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2007, 03:51 PM   #3
Beta Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 2
Unhappy Re: Please Help! Problems reinstalling after first install went wrong!

Quote:
Originally Posted by dude_se View Post
you could try deleting all the files it created in c:\program files. not sure if that will do anything though but its fcuked up already so it cant do any more damage.

ps: wrong section!

i've tried that, its not there.

Any more suggestions please !
dirty_J is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2007, 03:53 PM   #4
Golden Master
 
dude_se's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 8,632
Send a message via AIM to dude_se Send a message via MSN to dude_se
Default Re: Please Help! Problems reinstalling after first install went wrong!

is it in add/remove programs?
__________________
Laptop spec: ASUS X53E, i5 2430m 2.4ghz, 3gb ram, 320gb hdd, intel hd graphics, usb 3.0
dude_se is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2007, 05:43 PM   #5
Site Team
 
David Lindon's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 15,233
Default Re: Please Help! Problems reinstalling after first install went wrong!

Quote:
Originally Posted by dude_se View Post
is it in add/remove programs?
Look in add/remove and remove it from there and reinstall
__________________
[url=http://www.LNXPS.NET]LNXPS.NET - The XPS Library]
David Lindon is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2007, 07:19 PM   #6
muz
Golden Master
 
muz's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6,928
Default Re: Please Help! Problems reinstalling after first install went wrong!

try a registry cleaner like cc cleaner as it sounds like reg entries have been added but it hasnt completed adding them
__________________
Desktop-AMD Athlon 64 X2 6000+-2GB Elixer DDR2 800 250gb+500gb+500gb+120gb
Laptop-Apple Macbook Pro 13" Intel core i5(2.3ghz) 4gb Ram 320gb hard drive
muz is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2007, 07:49 PM   #7
Golden Master
 
dude_se's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 8,632
Send a message via AIM to dude_se Send a message via MSN to dude_se
Default Re: Please Help! Problems reinstalling after first install went wrong!

Quote:
Originally Posted by muz View Post
try a registry cleaner like cc cleaner as it sounds like reg entries have been added but it hasnt completed adding them
yep, thats also a good idea as thats what an uninstall does
__________________

__________________
Laptop spec: ASUS X53E, i5 2430m 2.4ghz, 3gb ram, 320gb hdd, intel hd graphics, usb 3.0
dude_se is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0