Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-27-2007, 07:15 PM   #1
Beta Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 4
Default PLEASE help with my new build wont boot

ok i just got my new parts today, asus m28-n socket am2,x2 6000, x2900xt, 2 gigs of ram, thermaltake 600w hdd

ok so i finally got it all built (had to switch it in current case)

it didnt post or anything, so i unhooked the front usb, it booted.

i reset and got into the bios and set to boot from cd, i hit save settings and rebooted, now it wont come back.

ive tried unhooking everything, reseting the bios with the jumper, im running out of ideas i get no beeps and no post or anything after that, it was working i mean, i dont see how anything bad could have happened then



please help! im desperate
__________________

cylemmulo is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2007, 07:20 PM   #2
Fully Optimized
 
ssc456's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 4,279
Send a message via MSN to ssc456
Default Re: PLEASE help with my new build wont boot

have your tried taking it all out of the case and builting it bak on the anti static bag your motherboard came in ?

are you using the motherboard risers ? the gold things with a male thread to screw to case and female thread which the mobo screws into ?
__________________

__________________
He who has never failed has never attempted anything worth succeeding at.

Dont Eat Animals, Its Not Good For Them And They Dont Like It!
ssc456 is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2007, 07:25 PM   #3
Beta Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 4
Default Re: PLEASE help with my new build wont boot

ya i use the risers, i was taking out everything, but one of the screws on the motherboard wont come out and the riser is being weird, i made sure there were no screws behind it though
cylemmulo is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2007, 07:27 PM   #4
Beta Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 4
Default Re: PLEASE help with my new build wont boot

ive tried another psu now to nothitng, its weird, the only thing i did inbetween the computer rebooting from the bios that time was like i inched it over a little. ive also tried the ram seperatly.
cylemmulo is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2007, 07:31 PM   #5
In Runtime
 
4fingerninja's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 467
Default Re: PLEASE help with my new build wont boot

idk what it could be ur not getting any power at all or what

Chris
4fingerninja is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2007, 07:34 PM   #6
Beta Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 4
Default Re: PLEASE help with my new build wont boot

im getting power
everything is seeming to operate as it should, if i take the 4 pin power cord out of the motherboard, it shuts off quickly, if i take a power connector out of the video card it start acting weird, im just not getting any post, any beeps anymore
__________________

cylemmulo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 01:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0