Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-04-2006, 10:30 PM   #11
Baseband Member
 
Metallica1's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 24
Default Re: Please Help Me!!!!!

what thats what i did, double clicked on the time at the botton it does the same thing and clicked the Internet Time tab an did all that.
__________________

Metallica1 is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2006, 10:30 PM   #12
Fully Optimized
 
gaming_freak's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,158
Default Re: Please Help Me!!!!!

so the time and date are now right?
__________________

__________________
ASUS P6X58D premium | i7 920 D0 @ 4.2GHz | Corsair XMS3 6GB | MSI GTX460 HAWK | OCZ vertex 2 SSD | Coolermaster HAF X case
gaming_freak is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2006, 01:01 AM   #13
Daemon Poster
 
thebigdintx's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1,272
Default Re: Please Help Me!!!!!

Quote:
Originally Posted by Metallica1
Ok i just got my new computer an i tryed to sign into msn and i got this messeg.



I have tryed troubleshooting, i have tryed clicking help an tryed everything on that page. I went Tools>options>Connection and it says. "You are not connected to the .NET Messenger service. Here is a pic.


Can any one please help me?
check your applications page in the mcafee firewall and make sure that both msn and msn messenger have "allow full access" next to it.
__________________
Antec 300 Case, Intel Core 2 Quad Q9650 @ 3GHz, Gigabyte GA-EP43-UD3L, PNY 4GB PC6400 800MHz DDR2 RAM, XFX Radeon HD 5550 1GB DDR3 Ram, 1TB Western Digital Black 7200 32MB cache, 64-bit Windows 7 Ultimate SP1, Antec Earthwatts 500 Watts
thebigdintx is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2006, 06:46 AM   #14
Daemon Poster
 
reece296's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 593
Send a message via MSN to reece296 Send a message via Yahoo to reece296
Default Re: Please Help Me!!!!!

manually change the date. It is this which is causing the problem. As some other people i knew had this problem and the date was wrong.
__________________

reece296 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0