Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-13-2010, 09:59 PM   #1
Beta Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 4
Default please help

I recently switch cases on my acer AST160-UA351H and not i have no video or beep at boot up the fans cd and hard drive all come on but i still get nothing on my screen please help me
__________________

techguy22492 is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2010, 10:11 PM   #2
Site Team
 
T-MAN's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Australia
Posts: 2,058
Default Re: please help

Are you positive everything is plugged in correctly?
__________________

__________________
1st Puter - Intel Pent D 3.4GHz, 2 GIG Ram, GeForce 9800GT, Windows 7 Home.
2nd Puter - AMD Athlon Dual Core 2.69GHz, 2 GIG Ram, GeForce 7600GT, XP Home.
Lappy - Intel Dual Core 1.73GHz, 2 GIG Ram, Vista Home Premium.
Piss off George Monks = gmcrepair? YES, YES it was.
Yeah he likes to boost his count.
T-MAN is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2010, 10:26 PM   #3
Beta Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 4
Default Re: please help

yes i checked everything multiple times now
techguy22492 is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2010, 10:34 PM   #4
Site Team
 
celegorm's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 10,713
Send a message via AIM to celegorm
Default Re: please help

Pull it out of the new case and put it on an anti-static bag or something and see if it all turns on outside the case. I'm willing to bet there is a stand-off missing or added somewhere within the case that's keeping it form posting (shorting).
__________________
"as a fanboy i refuse to admit it and will pull countless things out of my butt to disprove it"

Team Thelegorm! Total Kills: 21 (i iz in uor profile, editsing your sigz)
celegorm is online now   Reply With Quote
Old 10-13-2010, 10:49 PM   #5
Site Team
 
T-MAN's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Australia
Posts: 2,058
Default Re: please help

Yes, I agree with Celegorm, you did put all the stand offs in didnt you?
__________________
1st Puter - Intel Pent D 3.4GHz, 2 GIG Ram, GeForce 9800GT, Windows 7 Home.
2nd Puter - AMD Athlon Dual Core 2.69GHz, 2 GIG Ram, GeForce 7600GT, XP Home.
Lappy - Intel Dual Core 1.73GHz, 2 GIG Ram, Vista Home Premium.
Piss off George Monks = gmcrepair? YES, YES it was.
Yeah he likes to boost his count.
T-MAN is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2010, 10:54 PM   #6
Beta Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 4
Default Re: please help

tried that this moorning and no luck it all powered on but a little white flash on my screen that was it

i already look there was no stand offs or screws behind the motherboard
techguy22492 is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2010, 11:18 PM   #7
Site Team
 
celegorm's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 10,713
Send a message via AIM to celegorm
Default Re: please help

When you say no stand-offs do you mean none what-soever or no extras? It sounds like a dumb question, but it makes a huge difference.
__________________
"as a fanboy i refuse to admit it and will pull countless things out of my butt to disprove it"

Team Thelegorm! Total Kills: 21 (i iz in uor profile, editsing your sigz)
celegorm is online now   Reply With Quote
Old 10-13-2010, 11:20 PM   #8
Beta Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 4
Default Re: please help

no extras
__________________

techguy22492 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0