Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-23-2009, 12:46 AM   #1
Solid State Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 6
Default Please Help!!

i messed up my Power/reset Switch. I Plugged into a wrong pin. Now they are not working. so does that mean they are not working anymore?

anyway to fix it? i am using asus P6T Deluxe motherboard.

please someone give me an answer, thank you!
__________________

kinwaing is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2009, 12:49 AM   #2
Omnipotent One
 
Atomic Rooster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: Please Help!!

I really don't think it would mess anything up.

Did you put them on the correct pins after the mix-up?
__________________

Atomic Rooster is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2009, 01:04 AM   #3
BSOD
 
Join Date: May 2009
Posts: 160
Default Re: Please Help!!

Its not THAT big of a problem simply open the computer and place it where the hardware needs to be placed.

no bigii
AntiStealth is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2009, 01:14 AM   #4
Solid State Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 6
Default Re: Please Help!!

Quote:
Originally Posted by Atomic Rooster View Post
I really don't think it would mess anything up.

Did you put them on the correct pins after the mix-up?
yes, but its not working

Quote:
Originally Posted by AntiStealth View Post
Its not THAT big of a problem simply open the computer and place it where the hardware needs to be placed.
so you mean the pin hardware is dead? How can i replace it? it is attached to the motherboard
kinwaing is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2009, 01:18 AM   #5
Omnipotent One
 
Atomic Rooster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: Please Help!!

Double check all connections, cables and wires. Make sure the switch on the back of the power supply is turned on.


Don't mind AntiStealth, he's "confused".
Atomic Rooster is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2009, 01:33 AM   #6
Solid State Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 6
Default Re: Please Help!!

Quote:
Originally Posted by Atomic Rooster View Post
Double check all connections, cables and wires. Make sure the switch on the back of the power supply is turned on.


Don't mind AntiStealth, he's "confused".
i did and i double checked, but the power and reset button have no respond. everytime i need to open the case to turn on my computer.

so are they dead?
kinwaing is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2009, 01:42 AM   #7
Omnipotent One
 
Atomic Rooster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: Please Help!!

Quote:
Originally Posted by kinwaing View Post
everytime i need to open the case to turn on my computer.
How exactly are you turning on the computer?
Atomic Rooster is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2009, 01:47 AM   #8
BSOD
 
Join Date: May 2009
Posts: 160
Default Re: Please Help!!

Atomic Rooster dont be THAT rude...
Jeez..
AntiStealth is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2009, 01:47 AM   #9
Solid State Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 6
Default Re: Please Help!!

Quote:
Originally Posted by Atomic Rooster View Post
How exactly are you turning on the computer?
After i re-plug all the wire on the corrected pins, i pressed the button on the motherboard.. thats it

the HDD Light is on, but it doesnt blink, i think it lost its function too.

errr...

any help? or no hope?
kinwaing is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2009, 01:50 AM   #10
Omnipotent One
 
Atomic Rooster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: Please Help!!

Was this computer working before you attached the wires wrong, or is it a computer you just assembled?
__________________

Atomic Rooster is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0