Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-23-2005, 03:06 AM   #1
Solid State Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 8
Default PCI Boot up Problem :S

I just recently built a new machine as you do, and i booted it up for the first time and it was running dandy until the second screen where it comes up with all ur PCI device list, mine came up and just stopped... the pci list was still there it just wasnt doing nothing... i guess it was waiting for something, i have a feeling its something to do with the BIOS but im not entirely sure any help would be greatly apreciated
Specs are as follows:

Albatron Intel PX865PE7/Pro
Intel P4 3.0ghz 800FSB
GF 4 MX 440 (Worked in old PC)
160Gig Western Digital SATA HD (Empty)
120Gig Western Digital IDE HD (Empty)
430Watt ThermalTake powersuply
2x 256Mb Kingston 2700
512Mb Kingmax 2700
LG Dvd burner (Worked in old PC)
and some random CD (Worked in old PC)
__________________

shinzaki is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2005, 05:15 PM   #2
Solid State Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 8
Default

bump
__________________

shinzaki is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2005, 03:37 AM   #3
Solid State Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 8
Default

Please PLEASE help :'( Im getting desparate here, checking every 20 mins or so seeing if i get a response, please people...
shinzaki is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2005, 10:45 AM   #4
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default Re: PCI Boot up Problem :S

Do you have any PCI devices installed?
lhuser is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2005, 04:38 PM   #5
Solid State Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 8
Default Re: PCI Boot up Problem :S

no
shinzaki is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2005, 05:08 PM   #6
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default Re: PCI Boot up Problem :S

Does this thing stops in BIOS?

If so, make sure that the BIOS is configured to boot up from the CD drive to install Windows
lhuser is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2005, 05:49 PM   #7
Solid State Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 8
Default Re: PCI Boot up Problem :S

it stops in the PCI device listing, the bios is all set correctly or atleast i think it is.. i could be wrong though, i was told that in the bios i didnt have PCI enabled or something? could someone be able to elaborate on that?
__________________

shinzaki is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0