Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-28-2008, 11:18 PM   #1
Baseband Member
Join Date: Sep 2007
Posts: 29

recently I have encountered a sound problem, a really annoying one.
-when I'm on windows and all its fine.
but for some reason, I keep hearing this waterfall sound/white noise on GTA IV and sometimes in prince of persia... its really annoying, I can barely understand any voices, and it messes with my ears -_-'
it happens EVERY TIME on gta IV (even in cutscenes), sometimes I get it working by pure miracle...

I just pause on prince of persia to have the sound back to normal tho

my specs: soundMAX integrated hd audio
mobo: ASUS P5L-MX

it cant be my speakers, it still does the same thing with my headset.

I tried some stuff like reinstalling the driver, looking for new ones (wich is impossible because there is'nt any driver section on the official website), lowering the sound acceleration, starting the game with -minspec audio or -fullspecaudio, turning my mic off, plug my headset on the back, it doesn't work... I really need help, I also want to know if it can be fixed, I don't want to pay a new sound card if the problem can be fixed...

I have windows xp service pack 3 btw.
also, I uploaded a video on youtube:
firespikez is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 06:56 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0