Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-01-2007, 06:35 AM   #1
Baseband Member
 
Leathal's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 29
Unhappy PC Help

Sup all,

I have just got a new motherboard and 2gb of DDR II ram.
My other pc broke so i got it for that.
The prcoessor i have is P4 HT 3.60Ghz, However when i put it together it turns on and nothing.(It turns on as soon as i plug it in and even when i have the front panel connectors on, why does it do that?)

I think it is the processor but want to ask you guys.
__________________

__________________
Too Live And Too Die. Thats Why We're Here Isn't It?
Temp Rig: Windows Xp,AMD Duron(tm) O,C to 1.7ghz, 1.3gb ram,128mb ATI Radaeon 9520, 20+160gb HDD, DVD-RW, Mikomi Optical Mouse, Labtec Slim Keyboard, 17" TFT Moniter

New Rig: Windows XP, P4 3.2ghz with HT,1.5gb ram, 128 ATI Radeaon 9520, 160gb HDD, DvD-RW, Optical Mouse,Slim KeyBoard, 17' TFT Moniter 550watt PSU
Leathal is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2007, 11:03 AM   #2
Fully Optimized
 
Jesusfrk611's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: US
Posts: 2,193
Default Re: PC Help

Is the processor seated correctly on the motherboard? That was my first problem when building my new system, I didn't set the processor quite right so it wasn't posting. I'm assuming the P4 and mobo are both socket 775? Maybe you don't have all the power supply cables hooked up. There should be 2 that connect to the mobo, a 20-some odd pin connector, and a 4 or 6 pin connector.
__________________

Jesusfrk611 is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2007, 12:09 PM   #3
Baseband Member
 
Leathal's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 29
Default Re: PC Help

Yeah the processor is in correct, and the power supply is fully connected
And it is a 775 socket.
__________________
Too Live And Too Die. Thats Why We're Here Isn't It?
Temp Rig: Windows Xp,AMD Duron(tm) O,C to 1.7ghz, 1.3gb ram,128mb ATI Radaeon 9520, 20+160gb HDD, DVD-RW, Mikomi Optical Mouse, Labtec Slim Keyboard, 17" TFT Moniter

New Rig: Windows XP, P4 3.2ghz with HT,1.5gb ram, 128 ATI Radeaon 9520, 160gb HDD, DvD-RW, Optical Mouse,Slim KeyBoard, 17' TFT Moniter 550watt PSU
Leathal is offline   Reply With Quote
Reply

« Ram ? | Motherboard »
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0