Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-06-2006, 01:01 PM   #1
Baseband Member
 
bill gisse's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 95
Default Pc doesn't see Slave DVD-ROM Drive

My new homebuilt doesn't see the slave dvd-rom and floppy drives. Checked everything , replaced IDE cable. The DVD +- R/RW drive in the Master position works okay. Any suggestions.
__________________

__________________
Case: Atec 160, PS: Antec True Powe TP-II 550 W ,: CPU AMD Athlon 64X2 4200+, Memory: OCZ Platinum 1gb X 2, DDR400 Pc3200 shielded, Mobo: Gigabyte GA-K8NF-9 , HD's: Seagate 300gb and Western 160gb, CD drive:s Aopen DVD RW-RW Disc.and ASUS DVD ROM, Floppy Dr: Aopen, Card reader, ViewSonic VX924.
bill gisse is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2006, 01:02 PM   #2
Daemon Poster
 
~K-Pow~'s Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1,241
Send a message via MSN to ~K-Pow~ Send a message via Yahoo to ~K-Pow~
Default Re: Pc doesn't see Slave DVD-ROM Drive

Switch your slave into your master to make sure it works. If it don't you could have a bad CD-ROM.
__________________

__________________
"Keep fit and have fun" Bodybreak

Home Computer: Dell inspiron 2200, 1.66 GHZ processor, 80 gig harddrive, 512mb ram, cd/dvd rom, wireless network card.
~K-Pow~ is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2006, 01:21 PM   #3
The Candyman
 
~mr mixx~'s Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: USA
Posts: 11,312
Default Re: Pc doesn't see Slave DVD-ROM Drive

Also you can go into Devise Manager and un-install it, then the next time you boot up...it should load the correct driver's for it to work.
__________________
" Let the music move you "
~mr mixx~ is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2006, 02:08 PM   #4
Golden Master
 
joxley1990's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,846
Send a message via AIM to joxley1990 Send a message via MSN to joxley1990
Default Re: Pc doesn't see Slave DVD-ROM Drive

Looks like a bad drive, the jumpers are set right on everything arnet they?
joxley1990 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0