Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-28-2006, 10:04 PM   #1
In Runtime
 
shawn_selig29's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 454
Send a message via MSN to shawn_selig29
Default partition magic 8.0 error?

hello, ever scence i installed vista beta 5308 on a different partition and dual boot with vista's bootloader, i was getting "BAD" for my drive 1 partition info from partition magic. so i formatted vista partition, leaving xp pro on..i fixboot and fixmbr with xp disc to get rid of vist'a loader. i still get the problem... i hope vista didn't destroy my partition table...below is a link to picture from yousendit i uploaded....it would be greatly appreciated if someone would download it and lower file size and upload it on this forum, thanks any help is appreciated

http://www.yousendit.com/transfer.ph...50065350E256B3

incase the above link becomes expired, try:
http://www.yousendit.com/transfer.ph...83CC54542966DC

p.s... all my partitions work great via my computer and i have tried re-installing partition magic.
__________________

shawn_selig29 is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2006, 10:26 PM   #2
In Runtime
 
shawn_selig29's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 454
Send a message via MSN to shawn_selig29
Default Re: partition magic 8.0 error?

john123 will post picture on this site as because i don't now howto do it, thanks john123, you da man, later gotta goto bed.
__________________

shawn_selig29 is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2006, 10:27 PM   #3
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: partition magic 8.0 error?

__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2006, 10:30 PM   #4
In Runtime
 
shawn_selig29's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 454
Send a message via MSN to shawn_selig29
Default Re: partition magic 8.0 error?

also notice that it says disk 2 is active, but it shouldn't be..because disk 1 has windows xp on it. and disk 1 should have 3 partitions.(all partitions work in my computer)
shawn_selig29 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0