Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-30-2007, 02:22 PM   #1
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default P4PE not powering up

Here's the deal:

This motherboard has not had any problems until a SmartPower 2.0 failed. The caps in the PSU was shorting out, so the board was having pusling power. I could even see the LED's light act. So, they replaced the PSU. Apparantly, the guy had problem with the mouse not powering up. I decided to take a look, to find that PC was off and wouldn't power on anymore. I tried the PSU by itself and worked fine. The board is toast, but can still recieve power, as the green LED is still on.

Looking at it's caps, they look good to me, but I think the voltage regulators too a smack from all that pulsing. (The PSU was on for a long while)

I now own the board and can replace the voltage regulators from a fried S478. The board in question is irreparable, as the circuity of the spark litterally went off.

What can make the P4PE to not power up? If possible, I will repair the board.
__________________

lhuser is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2007, 04:26 PM   #2
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default Re: P4PE not powering up

Anyone?
lhuser is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0