Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-01-2006, 04:37 PM   #11
Daemon Poster
 
pctechmike's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 836
Send a message via AIM to pctechmike Send a message via MSN to pctechmike
Default Re: OS installation problem.

Quote:
Originally Posted by bill gisse
"PXE-E61: Media Test Failure Check Cable
Try going into BIOS and resetting everything to the default configuration. This may solve the error above. Here is something that may be able to help click here Can't hurt

You will have to check the motherboard documentation for which SATA connector is the primary. It should be the top (assuming you're talking about looking at the computer from the side, while it's standing up). It could be as simple as you having a bad cable. Try the link I gave, follow some of those steps, if it's still not resolved, post back. You can PM me also if needed.
__________________

__________________
Pctechmike
www.adequateitsolutions.com
Please Add To My Rep If I Helped You
pctechmike is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0