Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-24-2006, 06:26 PM   #1
Fully Optimized
 
drumthrasher's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2,606
Send a message via AIM to drumthrasher Send a message via MSN to drumthrasher Send a message via Yahoo to drumthrasher
Default operating system not installing!

i'm trying to sell my old computers and i have an offer and i can't get the operating system to install again!!! i have XP pro w/sp1. it copies the files, then restarts but the only thing there is a black screen with the blinking white cursor. i tried using the original norton ghost factory windows ME cd but it can't find a hard drive or something. 'write protected' i don't know.
__________________

__________________
Gateway GT4016 Desktop | CPU: AMD Athlon 64 3700+ @ 2.2GHz | RAM: 2GB (4x512MB) | HDD: 1x200GB, 1x120GB | Video: ATI HD Radeon 4850 512MB | OS: Vista Home Premium x86 SP1, Mac OS X Leopard 10.5.6
drumthrasher is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2006, 06:37 PM   #2
Fully Optimized
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2,008
Send a message via AIM to X1337 Send a message via MSN to X1337
Default Re: operating system not installing!

Quote:
Originally Posted by drumthrasher
i'm trying to sell my old computers and i have an offer and i can't get the operating system to install again!!! i have XP pro w/sp1. it copies the files, then restarts but the only thing there is a black screen with the blinking white cursor. i tried using the original norton ghost factory windows ME cd but it can't find a hard drive or something. 'write protected' i don't know.
Yea to restore ME you must have the orginal OS installed. but If you I'll PM you about somthing
__________________

X1337 is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2006, 08:23 PM   #3
Daemon Poster
 
Legodude522's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Texas
Posts: 1,303
Default Re: operating system not installing!

Quote:
Originally Posted by X800
Yea to restore ME you must have the orginal OS installed. but If you I'll PM you about somthing
Windows ME is probably the worse OS ever made. Avoid it like the plague.
__________________
PC: Intel i7 4790K, 16gb RAM, MSI R7 250 2gb
Phone: Apple iPhone 6s 64gb
Handheld Games: Nintendo 3DS XL, Tapwave Zodiac 2, GamePark Holdings GP2X F100
Legodude522 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0