Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-07-2005, 04:47 PM   #1
Beta Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1
Default One website not loading...

I just got my new laptop, but there is one website i cannot get on.

Using Mozilla Firefox i get -

and with Internet Explorer it just comes up with page not found.
This website works on the home PC and the school PCs.

Does anyone have any idea why this doesn't work?

The website is RPG Maker Forums ...
__________________

Fallstel is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2005, 04:50 PM   #2
Fully Optimized
 
UK31337's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,776
Default Re: One website not loading...

I had a similar problem not so long ago. A site which worked for ages suddenly stopped working on my laptop.

I tried rebooting and all sorts. It fixed itself after a firewall update and another reboot.
__________________

__________________
Master of common sense. If you don't like it, stop reading.
UK31337 is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2005, 04:51 PM   #3
Daemon Poster
 
karling07's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,099
Default Re: One website not loading...

I dont have a solution, but can I just comment on how annoying that message is as an image? I thought it was giving ME that error :P I kept trying to click it and nothing happened...

sorry

just a question, is there any reason your IP might have been blocked from the site?
karling07 is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2005, 04:52 PM   #4
Golden Master
 
Tommy Boy's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: USA
Posts: 8,463
Send a message via Yahoo to Tommy Boy
Default Re: One website not loading...

http://www.rmxp.net/forums/index.php?showforum=3
__________________
When all else fails...Ham Radio!

I still have the same old HP DV9700T laptop I've had for years...still kickin'
Tommy Boy is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2005, 04:55 PM   #5
Golden Master
 
135791's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: No
Posts: 5,427
Send a message via MSN to 135791
Default Re: One website not loading...

the problem most likely is todo with there server IP's being blocked by your Internet Providor for what ever reason

it happened to me alittle while back i simply called them up and asked why it was blocked and they simply unblocked it

im 95% thats probly your problem nothing todo with you
135791 is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2005, 05:08 PM   #6
Golden Master
 
Tommy Boy's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: USA
Posts: 8,463
Send a message via Yahoo to Tommy Boy
Default Re: One website not loading...

it didn't work for me when I clicked the link he posted above, but when I went to the link that I posted, then clicked his again, it worked for me on firefox.
__________________
When all else fails...Ham Radio!

I still have the same old HP DV9700T laptop I've had for years...still kickin'
Tommy Boy is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2005, 05:13 PM   #7
Golden Master
 
135791's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: No
Posts: 5,427
Send a message via MSN to 135791
Default Re: One website not loading...

try doing this in firefox

go

tools -> Options

at the bottem of the window click connection settings

select manually use proxie

and enter this

213.121.209.3 port: 80

then use proxie for all protocals. then try going on the site and let us no
__________________

135791 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0