Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-18-2008, 02:51 AM   #11
Golden Master
worshipme's Avatar
Join Date: Oct 2007
Posts: 5,603
Default Re: Once again i come back for help...

actually what you do is.

1. Uninstall the Drivers
2. Restart the Computer
3. Boot into Safe Mode
4. Load up Driver Sweeper, and clear the remaining Driver Files
5. Restart the Computer
6. Load up Windows Normally
7. Install the preferred Drivers

Thats the best way to remove old drivers and install the new one.

AMD Phenom II X4 955 BE @ 4.0GHz + TU120E lapped - MSI 770-CD45 AM3 - 2x2GB OCZ DDR3 1333MHz - Sapphire HD 4870 - Samsung Spinpoint 500GB 7200RPM 16MB cache HDD - Tagan TG600-BZ Piperock - (Currently open test bed) - Windows Vista Home Premium 64bit.
worshipme is offline   Reply With Quote
Old 10-18-2008, 10:39 AM   #12
In Runtime
Pidge14's Avatar
Join Date: Jan 2006
Posts: 192
Default Re: Once again i come back for help...

Well even for being the perfect way to do it. It didn't help. Any other ideas? I'm going to try Ubuntu and see if it does the same, if so i guess ihave a bad card.

Atrix Case w/ 3 Fans (80, 120, 80 MM)
Gigabyte K8U, AMD Dual Core Opteron 170 2GHZ, Kingston 2 Gig Ram (1X2)
XFX GeForce 7600 GS 512MB (AGP 8X)
Sony Cd/Dvd-Rom, WD 250 Gig HDD, Apex 460 Watt PSU
Pidge14 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 11:11 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0