Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-05-2008, 08:24 AM   #1
In Runtime
 
dan7777's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 133
Default Once again, f**k vista, I'm going back to XP...

I've had it. I don't know why I've managed to come across so many problems with vista, but I have.

Then again, perhaps I'm being to hard on Vista...
I mean, I have installed a lot of different programs on it, I've made it perform system restore once or twice, oh and I have been using it under RAID and SLI implementations. pfff, the poor thing, this is quite a lot to ask an OS to do isn't it? I should relax and understand that I can't expect to much from it, of course it's going to stumble every now and then...

Seriously though...

F**K Vista.

The wireless utility isn't working properly now after a shitty, and necessary system restore. I can't even use windows recovery console like in XP to restore any corrupted files or registry entries, because it doesn't have one.

There's my rant.

Cheers.
__________________

__________________
Intel Q6600@2.4Ghz | ASUS P5N32-E SLI PLUS | 2x2GB Buffalo PC26400 Dual Channel | Dual Nvidia GeForce 6800GS @ x16 SLI | 2x250gb 7200RPM Maxtor RAID 1 | OCZ500SXS 500W PSU | NZXT Hush Case | Vista Ultimate 32bit.
dan7777 is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2008, 01:14 PM   #2
Golden Master
 
worshipme's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 5,603
Default Re: Once again, f**k vista, I'm going back to XP...

No problems here. Perhaps you should wait a little still as SP1 is out now.
__________________

__________________
AMD Phenom II X4 955 BE @ 4.0GHz + TU120E lapped - MSI 770-CD45 AM3 - 2x2GB OCZ DDR3 1333MHz - Sapphire HD 4870 - Samsung Spinpoint 500GB 7200RPM 16MB cache HDD - Tagan TG600-BZ Piperock - (Currently open test bed) - Windows Vista Home Premium 64bit.
worshipme is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2008, 02:14 PM   #3
Daemon Poster
 
Szat's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: United States
Posts: 625
Default Re: Once again, f**k vista, I'm going back to XP...

No problems what so ever with my copy of Vista Business.
__________________
Intel Quad 6600, Asus P5N-E SLI, GeForce GTX 560 1GB, 6GB RAM, 500GB HDD, Zalman 9700NT, X-Fi Xtreme Gamer, 650 watt PSU
Szat is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2008, 04:28 PM   #4
BSOD
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 222
Default Re: Once again, f**k vista, I'm going back to XP...

mine sucked.
i had 2gb ram and a p4 2.40
just diddint preform
t4ketwo is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2008, 04:52 PM   #5
Golden Master
 
worshipme's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 5,603
Default Re: Once again, f**k vista, I'm going back to XP...

I does require more resources so if you don't have a relatively decent PC it's best to stay with XP.
__________________
AMD Phenom II X4 955 BE @ 4.0GHz + TU120E lapped - MSI 770-CD45 AM3 - 2x2GB OCZ DDR3 1333MHz - Sapphire HD 4870 - Samsung Spinpoint 500GB 7200RPM 16MB cache HDD - Tagan TG600-BZ Piperock - (Currently open test bed) - Windows Vista Home Premium 64bit.
worshipme is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 01:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0