Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-28-2009, 10:00 PM   #1
Daemon Poster
 
PokerDegenerate's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1,465
Default onboard ethernet connection

Is there any reason why all my other I/O connections work except for LAN and mouse and keyboard connections???

Is there something I need to do in BIOS to make the ethernet port work or should it just be plug and play???

Biostar Tforce TA790GX A2
__________________

__________________
Raidmax Smilodon Extreme Black Case -|-AMD Phenom II x4 955 BE @ 3829.50 Mhz (18.5 x 207, vcore 1.424, NB 2600 mhz, HT link 2200 mhz) -|- Xigmatek Dark Knight S1283V -|- Gigabyte MA790XT-UD4P Mobo -|- G. Skill 6Gb (3 x 2Gb) DDR3 1333 RAM 7-7-7-18-2t -|- WD Caviar 7200 RPM 1 TB HDD -|- OCZ GameXtreme 700W -|- Radeon 4870 1Gb @ 780/1050 -|- Asus VW202NR 20" wide-screen -|- Windows 7 Professional 64 Bit -|- Saitek Cyborg Keyboard -|- Razer Lachesis Mouse
PokerDegenerate is offline   Reply With Quote
Old 01-28-2009, 10:07 PM   #2
Fully Optimized
 
dude_56013's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 4,262
Default Re: onboard ethernet connection

Did you install your motherboard drivers?
__________________

__________________
Intel Core i7-2600K @ 3.4GHz || GIGABYTE GA-Z68X-UD3P-B3 || Corsair Vengeance 16GB DDR3-1600 || EVGA GeForce GTX 480 || Samsung EVO 256GB SSD
my feet get cold and that gives me diarrhea sometimes - Smart_Guy
dude_56013 is offline   Reply With Quote
Old 01-28-2009, 10:19 PM   #3
Daemon Poster
 
PokerDegenerate's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1,465
Default Re: onboard ethernet connection

Yeah when I install the ethernet it says to shutdown and plug Realtek PCIE card to complete the instalation

Nevermind I found the right driver....I had to search through the disc it wasn't coming up with the right one on autorun...I'm an idiot and im not ashamed to admit it.....
__________________
Raidmax Smilodon Extreme Black Case -|-AMD Phenom II x4 955 BE @ 3829.50 Mhz (18.5 x 207, vcore 1.424, NB 2600 mhz, HT link 2200 mhz) -|- Xigmatek Dark Knight S1283V -|- Gigabyte MA790XT-UD4P Mobo -|- G. Skill 6Gb (3 x 2Gb) DDR3 1333 RAM 7-7-7-18-2t -|- WD Caviar 7200 RPM 1 TB HDD -|- OCZ GameXtreme 700W -|- Radeon 4870 1Gb @ 780/1050 -|- Asus VW202NR 20" wide-screen -|- Windows 7 Professional 64 Bit -|- Saitek Cyborg Keyboard -|- Razer Lachesis Mouse
PokerDegenerate is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0