Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-14-2006, 06:06 PM   #1
In Runtime
IHateDells's Avatar
Join Date: Jun 2005
Posts: 324
Default Older Hdard Drive Prob

ive got a 5 year old 30 gig hardrive that came with my Dell. I was able to run the 30 and my 120 together but gave the 30 to a friend. He gave it back and i was going to use the small as a large folder type thing. when i got it all hooked up and start windows it says that "there is a file missing so reinstall it" i put the XP disk in and it starts reinstalling windows onto both of them. all I want to do is use the 30 gig as a huge folder and i cant even install it so that it works, does anyone know how to solve this problem?

AMD Phenom II X3 720 BE 3.6 G / 4G OCZ GDDR3 Urban Ops / Zalman 92mm Cooler / Asus 790GX / Sapphire Radeon 5770 / Corsair 750TX PSU / Cool Master Centurion 5 case / 23 inch Dell Monitor
IHateDells is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2006, 06:11 PM   #2
Golden Master
joxley1990's Avatar
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,846
Send a message via AIM to joxley1990 Send a message via MSN to joxley1990
Default Re: Older Hdard Drive Prob

never heard of tha before i have t say. make sure the 30gb HDD is set as slave. put it in another pc as slave and see what happens, and format it within windows.
joxley1990 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 05:18 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0