Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-25-2005, 12:40 PM   #1
Daemon Poster
 
wiktorek01's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,089
Default oh uh, my videos are wierd?!?!?

okay, out of nowhere when i play movies or videos in any of my media players, the picture is all wierd, and the colours are messed up, and i have no clue what hapened. Sorry i cant reall explain the picture that well, its like all messed up colours, and really really bright...

and...it started with wondows media player, so i reinstalled it just in case, and it didnt fix the problem, so i used quicktime and the same thing was happening.
__________________

__________________
-Pentium 4 @ 2.4GHz -Intel Mobo
-2X 512 MB DDR RAM
-Geforce FX 5700LE 256MB -SoundBlaster 24 bit
-Samsung 80GB hdd - Western Digital 160GB hdd
wiktorek01 is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2005, 12:43 PM   #2
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: oh uh, my videos are wierd?!?!?

Hmm...some video cards have settings for displaying video.

So go to your video card settings and to advanced and check for video display settings, and see if anythings been tampered with. That could be the only source of the problem

I hope this helps
__________________

__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2005, 12:44 PM   #3
Daemon Poster
 
wiktorek01's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,089
Default Re: oh uh, my videos are wierd?!?!?

ohh truu...i just updated my video card drivers..i just checked, and i cant find a video settings options, and everything else looks to be normal
__________________
-Pentium 4 @ 2.4GHz -Intel Mobo
-2X 512 MB DDR RAM
-Geforce FX 5700LE 256MB -SoundBlaster 24 bit
-Samsung 80GB hdd - Western Digital 160GB hdd
wiktorek01 is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2005, 12:45 PM   #4
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: oh uh, my videos are wierd?!?!?

Yeah, that might be why then. So go and check, and if theres a setting to set them to default, do so
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2005, 01:11 PM   #5
Daemon Poster
 
wiktorek01's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,089
Default Re: oh uh, my videos are wierd?!?!?

i just did a system restore, and its fine now. i'll probably try to update the drivers again to see if it was really the driver's fault
__________________
-Pentium 4 @ 2.4GHz -Intel Mobo
-2X 512 MB DDR RAM
-Geforce FX 5700LE 256MB -SoundBlaster 24 bit
-Samsung 80GB hdd - Western Digital 160GB hdd
wiktorek01 is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2005, 01:14 PM   #6
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: oh uh, my videos are wierd?!?!?

Yeah, it must have been since you updated and then the problem occured. Doing a System Restore would have just recovered the old driver you had before.
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2005, 03:38 PM   #7
Daemon Poster
 
rdcmmnst's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 914
Default Re: oh uh, my videos are wierd?!?!?

That happened to me just yesterday actually i updated my x600 and the whole screen went gray on me so i did a system restore and vwala. But i haven't tried downloading the new drivers.
__________________

__________________
-Red Communist- what you don't know probably will hurt you!
rdcmmnst is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0