Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-01-2006, 05:05 PM   #111
Fully Optimized
 
ownage's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,404
Default Re: oh great

make the timings user defined.
__________________

ownage is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2006, 08:03 PM   #112
Daemon Poster
 
badninja3's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1,348
Send a message via AIM to badninja3
Default Re: oh great

um, i'll try all this stuff once i get my mobo back. its being rma'd atm.
__________________

__________________
ATHLON64 3200+ @ 2.2Ghz AM2. 2 x 512mb OCZ 800mhz ddr2 ram. EVGA 7600GT KO.

myspace.com/badninja3
badninja3 is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2006, 11:13 AM   #113
Fully Optimized
 
MooseMan's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: United States
Posts: 2,627
Send a message via AIM to MooseMan
Default Re: oh great

Quote:
Originally Posted by badninja3
what are u talkin about? 1.7? and 1.5? what?

anyway, thanks and i guess i could ahve waited seeing as how my motherboard is broken atm. its being shipped for rma. and thats sooo gay. cuz for the same price that i bought my 3200+ at, i can now get a 3800+ for like $5 more!!! so im pretty much pissed. especially cuz im not even using that pc right now. i wish i could return/exchange the cpu, but i dont think i can. i applied as5, used the thing, and oc'd it just a bit. so i think that returning it is impossible now. and i wish i could return my psu, cuz i want a modular one. and i dont even need a psu that has video card outputs cuz my 7600gt doesnt use it. and i kinda want to return my mobo for a different brand/model. cuz the one i just sent in for exchange isnt much of an oc'er. it only goes up to 1.4v. and that sucks. and i jsut feel like crap and im pissed. ugh!!
when i said 1.7 and 1.5 i was talking about procesor GHz. ur 1.7GHz computer would have done u fine until conroe or vista, whichever u were waiting for. and the 1.5GHz is the downstairs computer i have at home the "family computer" i put a GEforce 5200 FX and it runs games like hl2 and halo just fine so i expect your 1.7GHz could easially do the same.

sry to hear about your issues with your computer. i kinda had the same problem with mine when the motherboard wasn't reading the temps right. and i had CRC issues with my ram
__________________
.::The top folder on the CF F@H team::.
http://fah-web.stanford.edu/cgi-bin/...&teamnum=42655
MooseMan is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2006, 12:12 AM   #114
Daemon Poster
 
badninja3's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1,348
Send a message via AIM to badninja3
Default Re: oh great

thanks for elearing that up. lol.

and crc issues? wats that?
__________________
ATHLON64 3200+ @ 2.2Ghz AM2. 2 x 512mb OCZ 800mhz ddr2 ram. EVGA 7600GT KO.

myspace.com/badninja3
badninja3 is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2006, 01:07 AM   #115
Daemon Poster
 
badninja3's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1,348
Send a message via AIM to badninja3
Default Re: oh great

okay, i dont want to clutter the forums with more threads, so i'll just add to this one.

heres the situation. i had my computer put together and all that. had everything installed and working perfectly. then my mobo got a bad bios flash. and i got a replacement mobo. it is the exact same model and everything.

so my question is: do i need to reinstall everything. or anything?
__________________
ATHLON64 3200+ @ 2.2Ghz AM2. 2 x 512mb OCZ 800mhz ddr2 ram. EVGA 7600GT KO.

myspace.com/badninja3
badninja3 is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2006, 01:49 AM   #116
Daemon Poster
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 572
Default Re: oh great

Quote:
Originally Posted by badninja3
okay, i dont want to clutter the forums with more threads, so i'll just add to this one.

heres the situation. i had my computer put together and all that. had everything installed and working perfectly. then my mobo got a bad bios flash. and i got a replacement mobo. it is the exact same model and everything.

so my question is: do i need to reinstall everything. or anything?

I would, but thats just how i do it (format entire computer about every two weeks).
Zaki is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2006, 01:57 AM   #117
Daemon Poster
 
badninja3's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1,348
Send a message via AIM to badninja3
Default Re: oh great

Quote:
Originally Posted by Zaki
I would, but thats just how i do it (format entire computer about every two weeks).
well, i hate re-installing stuff. it just bugs the crap out of me.
__________________

__________________
ATHLON64 3200+ @ 2.2Ghz AM2. 2 x 512mb OCZ 800mhz ddr2 ram. EVGA 7600GT KO.

myspace.com/badninja3
badninja3 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0