Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 11-21-2005, 03:56 AM   #1
BSOD
 
HRHunteRHR's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1,730
Default OCing problems....

So I went to OC my CPU up to the usual 2.6GHz, and it went unstable at 2.4GHz... I had my voltage cranked up, and everything read it as 1.6volts, but the very program I used to crank it up, and used to OC, didn't read it as 1.6V!! So now it won't do it!! ANy solutions?
__________________

HRHunteRHR is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2005, 09:16 AM   #2
In Runtime
 
MeTzenAs's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 179
Send a message via AIM to MeTzenAs
Default Re: OCing problems....

I'd like some info on this also /bump
__________________
AMD 4000+ w/ san diego core, Gigabyte GA-K8NSC-939 mobo, 1GB of Corsair XMS ddr400, 1GB Rosewill w/ black heat spreaders ddr400, (2GB of RAM total), ATI X850XT Platinum Edition (AGP), 160gb Seagate sata HD, 120gb Western Digital IDE backup drive, Antec smartpower 2.0 450w PSU, Logitech MX 518 expert gaming mouse. Logitech Precision PC Gaming Headset
MeTzenAs is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0