Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-24-2007, 08:08 AM   #1
Fully Optimized
 
ssc456's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 4,279
Send a message via MSN to ssc456
Default Not Performing As It Should

right here goes i just built my new comp heres the spec

Intel Pentium D Dual Core Processor Runnin At 2.80Ghz
2Gb Corsair RAM
512Mb Graphics Card
Asus motherboad

well theres the basic's n e way and im runnin a program called second life which i would imagine alot of you have heard of well heres the thing i do alot of camping on there and i know a little trick to get more than 1 Second life open so u can have lots of characters camping to earn you money and on my oldish laptop which is celeron M runing at 1.73Ghz 1Gb RAM and 128 Mb graphics running windows vista i can load 7 or 8 Second Life's But on my newly built pc i can only run 4 and when i try to run the 5th one everything starts really slowing down now the computer itself is fine i can open I.E play music and watcha dvd while Second life is runnin i just cant get that 5th 1 open

n e ideas and sorry if this isnt really that relavent to hardware and software i jus thought i may have some settings wrong on my comp ??

thanks in advanced
__________________

__________________
He who has never failed has never attempted anything worth succeeding at.

Dont Eat Animals, Its Not Good For Them And They Dont Like It!
ssc456 is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2007, 02:00 PM   #2
Omnipotent One
 
Atomic Rooster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: Not Performing As It Should

Have you installed all the current drivers for your motherboard chipset, video card, etc?

My wife plays that stupid game too. Maybe they changed something in the code that's cracking down on your "cheat".
__________________

Atomic Rooster is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2007, 03:03 PM   #3
Fully Optimized
 
ssc456's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 4,279
Send a message via MSN to ssc456
Default Re: Not Performing As It Should

yep installed all the latest drivers and they aint changed nothing jus yet coz i can still run lots on my laptop which is lower spec than me desktop ??

thanks
__________________
He who has never failed has never attempted anything worth succeeding at.

Dont Eat Animals, Its Not Good For Them And They Dont Like It!
ssc456 is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2007, 04:00 PM   #4
Omnipotent One
 
Atomic Rooster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: Not Performing As It Should

Hmm . . . How's your internet connection configured for the PC? Maybe your lappy has a cleaner faster connection.
Atomic Rooster is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2007, 04:15 PM   #5
Fully Optimized
 
ssc456's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 4,279
Send a message via MSN to ssc456
Default Re: Not Performing As It Should

shudnt be different the laptop is wireless at 54 Mbps and computer is wired at 100Mbps and internet connetion is only 5Mbps so shud be no difference
__________________
He who has never failed has never attempted anything worth succeeding at.

Dont Eat Animals, Its Not Good For Them And They Dont Like It!
ssc456 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 06:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0