Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-27-2006, 03:46 PM   #1
Baseband Member
Join Date: Jul 2006
Posts: 35
Default Not enough power????

my computer stats are on the bottom so i'm a bit lazy to post it.

anyways i've got a 4400+ and got it to 2.6ghz vcore at 1.465 on a 1:1 divider
(the max for the chipset voltage was 1.6 and defult is 1.5)
and i have a 430w antec truepower

thing is it's doing great with orthos but when i turn on winamp and my speakers (CA 2.1 system) when stressing orthos stops on me???? this a power problem i'm facing???? it's kinda strange since it always happens when i turn on music.

btw i'm getting 56 C for the cores when it's in load but the actual chip is 46...is a temp that high for cores safe??? thanks

P.S orthos is the duel core sp2003

Processor: athlon 64 x2 4400+ @ 2.61ghz 290x9
Mobo: DFI lanparty UT cfx-3200 dr
Ram: OCZ gold xtc 2 gig set pc4000
Vid Card: sapphire X800 GTO
HDD: WD 250g PATA, Barracuda 320g SATA-II
dadong is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2006, 03:57 PM   #2
Golden Master
Raffaz's Avatar
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: Not enough power????

Its probably freezing from the OC not from the power supply
Raffaz is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 07:48 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0