Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-27-2007, 12:14 PM   #1
Fully Optimized
ssc456's Avatar
Join Date: Jan 2007
Posts: 4,273
Send a message via MSN to ssc456
Default Not Booting


my sis wanted a cheap computer for just running basic internet and word etc so i looked on ebay and found


so.. during the wait for delivery i installed xp on my spare hard drive ready for it when it cam i took it apart plugged my hard drive in and a bios type screen came up saying new IDE device dedected press f1 to save settings so i pressed f1 the computer restarted flashed the bios screen and then it stops on a black screen with a small _ in the top left corner like its waiting to boot from cd or not detecting a hard drive. this computer does not have a cd drive but has a funny looking connection that looks like its ment for a laptop cd drive but wen i tried to connect my laptop drive to it the connection is slightly too big ??

i then tried my hard drive out of my desktop pc which did exactly the same thing.

so i am stuck at the black screen with small _ white cursor in the top left corner ??? n e ideas whats wrong

sorry for poor gramma,

thanks in advanced
He who has never failed has never attempted anything worth succeeding at.

Dont Eat Animals, Its Not Good For Them And They Dont Like It!
ssc456 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 01:50 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0