Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-26-2005, 03:37 PM   #11
Solid State Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 11
Default Re: Is This Normal??

cannot see anything there whatsoever lol any chance of a bigger screen shot or multiple so i can see the whole thing of what you need to type? also when you reaccess your router are the settings still there? or do you haveto enter them?
__________________

chepenguin is offline   Reply With Quote
Old 10-26-2005, 04:34 PM   #12
Daemon Poster
 
wozelbeak's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,324
Default Re: Is This Normal??

ok so i will talk you through those settings on the screen shot.

thats the top half.
woz
__________________

__________________
PENTIUM 4 3.06 GHZ WITH HT TECHNOLOGY
wozelbeak is offline   Reply With Quote
Old 10-26-2005, 04:38 PM   #13
Solid State Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 11
Default Re: Is This Normal??

u tried switching it to open not shared? lol this is me just trying for a solution here?
chepenguin is offline   Reply With Quote
Old 10-26-2005, 04:43 PM   #14
Daemon Poster
 
wozelbeak's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,324
Default Re: Is This Normal??



bottom half.
and yes, i changed it from open to shared, the only one i aint changed is both.
woz
__________________
PENTIUM 4 3.06 GHZ WITH HT TECHNOLOGY
wozelbeak is offline   Reply With Quote
Old 10-26-2005, 05:00 PM   #15
Solid State Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 11
Default Re: Is This Normal??

is your encryption say for instance in the format of 12345678aa with 2 letters at the end which i out as aa this is what my is like obviously not how i put it but the characters are correct
chepenguin is offline   Reply With Quote
Old 10-26-2005, 05:04 PM   #16
Daemon Poster
 
wozelbeak's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,324
Default Re: Is This Normal??

i set the encryption as 10 Bs in a row.
i looked at an example where they used 10 As in a row.
woz
__________________
PENTIUM 4 3.06 GHZ WITH HT TECHNOLOGY
wozelbeak is offline   Reply With Quote
Old 10-26-2005, 05:10 PM   #17
Solid State Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 11
Default Re: Is This Normal??

yer but did u try to do what i said? and if not i really dont no why it wont work better dust off that instruction manual and give it a read lol
chepenguin is offline   Reply With Quote
Old 10-26-2005, 05:14 PM   #18
Daemon Poster
 
wozelbeak's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,324
Default Re: Is This Normal??

i will give it a go now.
if i don't get back to you, it will have all gone horribly wrong.
or i will be lying on my bed thinking about nothing but sleep.
woz
__________________

__________________
PENTIUM 4 3.06 GHZ WITH HT TECHNOLOGY
wozelbeak is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0