Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-21-2005, 05:18 AM   #1
Fully Optimized
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 2,438
Default Nooo Not The Computer Screen!

Well i just installed WC3 on my other com and well when i boot up it says to choose a start up option like safe mode and all that i try normally but then its loads up and the screens stays on but when i reach the log in screen the screen turns off and when i try to turn it back on its just turns back off again, i went into safe mode and tryed reinstaled the ATi drivers but that didn't help. Anyone got any ideas?
__________________

__________________
Just A Guy With A Voice In His Head...
Charchris is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2005, 05:44 AM   #2
Fully Optimized
 
technoman's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 3,382
Default Re: Nooo Not The Computer Screen!

bootup into safe mode the reinstall your drivers, that should work are your drivers compatable with your system. Just a quick question what is WC3, also what Windows are you running?
__________________

__________________
~~~ tEcHnOmAn ~~~
technoman is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2005, 06:47 AM   #3
In Runtime
 
Jack05's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 188
Send a message via MSN to Jack05
Default

War Craft 3
Jack05 is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2005, 07:15 AM   #4
Solid State Member
 
FatesEnemy's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 20
Default

I had the exact same problem with my PowerColor 9800PRO. Could not fix it. Tried everything. Reinstalled the drivers a hundred times and still wouldn't work. So RMA'd it back to NewEgg and Got a MSI 6600GT.
FatesEnemy is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2005, 08:14 AM   #5
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default

I've had that problem too with the 9800 pro.

It was caused by the latest drivers, and didn't come up with the log on screen either, just went black, but worked in safe mode. So it must be something to do with the driver...

I just uninstalled these drivers, and went to their website, and installed the previous version, and that worked.

Hope this helps
*KaGe*
Kage is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2005, 09:41 PM   #6
Fully Optimized
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 2,438
Default Re: Nooo Not The Computer Screen!

Uuuhhhhhh i got a 9200 and i uninstalled my Omega Drivers and installed the Catalayst drivers and still didn't work, should i try the omega drivers again? or anything else? and i don't wanna reformat again... it would be the 5th time in 2 weeks
__________________
Just A Guy With A Voice In His Head...
Charchris is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2005, 09:49 PM   #7
Daemon Poster
 
trance565's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 786
Send a message via AIM to trance565
Default Re: Nooo Not The Computer Screen!

try installing the drivers that came on the disc with ur card
__________________
a64 3200+ sock 939 @2.5Ghz !!!! YES!! I DID IT!!!!!
msi k8n neo 2 plat
1 gig pc3300 ??. major brand? @ 208mhz x2...417mhz ... 17mhz over reg
radeon 9700(software says 9600) :(:( <---- pissin me off!!!
ram runs at 2-3-3-7
trance565 is offline   Reply With Quote
Old 02-22-2005, 02:41 AM   #8
Fully Optimized
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 2,438
Default Re: Nooo Not The Computer Screen!

Umm its a pre-made branded PC from PackardBell but theres this thing call "Smart Restore" that lets you reinstall stuff (The drivers and software) that came with the PC from boot disks you make, well i used that and still same prob
__________________
Just A Guy With A Voice In His Head...
Charchris is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2005, 03:06 AM   #9
Fully Optimized
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 2,438
Default Re: Nooo Not The Computer Screen!

*Nudge*
__________________
Just A Guy With A Voice In His Head...
Charchris is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2005, 04:52 AM   #10
Fully Optimized
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 2,438
Default Re: Nooo Not The Computer Screen!

Umm help anybody? i really need to back up some files onto DVD-RW on that computer
__________________

__________________
Just A Guy With A Voice In His Head...
Charchris is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 01:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0