Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Closed Thread
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-28-2009, 06:20 PM   #1
Beta Member
Join Date: Jul 2009
Posts: 3
Default No sound on Windows media player

I downloaded a torrent for "fast and furious 4" and it plays fine on windows media player but there is no sound. I get other sounds just not for this file. I noticed it said .avi on the end of the filename so does that mean it wont play on wmp? should I try quicktime or any other good safe decisions? and whats the best place to downlaod quicktime do you know of...?

fjames27 is offline  
Old 07-28-2009, 06:25 PM   #2
Omnipotent One
Atomic Rooster's Avatar
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: No sound on Windows media player

Your main problem is you downloaded an illegal copy of the movie. . .
Atomic Rooster is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 10:32 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0