Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-13-2007, 03:28 AM   #11
Baseband Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 21
Default Re: no sound w my new mobo?

naw the headset is good, and yes i have onboard sound lol..the mobo came with drivers for it and there are line in/out/mic ports in the back

this whole thing has me rlly rlly confused...
__________________

IceForever is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2007, 09:57 AM   #12
Golden Master
 
Thelis's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 5,410
Send a message via AIM to Thelis Send a message via MSN to Thelis Send a message via Yahoo to Thelis
Default Re: no sound w my new mobo?

Why be sorry? I was meaning for somebody to laugh.
__________________

Thelis is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2007, 10:50 AM   #13
Golden Master
 
dude_se's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 8,632
Send a message via AIM to dude_se Send a message via MSN to dude_se
Default Re: no sound w my new mobo?

is onboard sound enabled in the bios? although surely that would mean the mic wouldnt work but strange things can happen
__________________
Laptop spec: ASUS X53E, i5 2430m 2.4ghz, 3gb ram, 320gb hdd, intel hd graphics, usb 3.0
dude_se is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2007, 10:59 AM   #14
Fully Optimized
 
bullzi's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: US
Posts: 3,283
Send a message via Yahoo to bullzi Send a message via Skype™ to bullzi
Default Re: no sound w my new mobo?

also might want to start pondering if it really is bad, never know
__________________
-Desktop- Dual Monitor, Q8200 2.34Ghz, 8GB, 1TB, XFX 6850, 7 Ultimate
-ASUS UL50- SU7300, 4GB, 500GB, G210M, 7 Home Premium 64, XP Pro
-HP NC6400- Core Duo 1.86Ghz, 2.5GB, 64GB SSD, x1300, XP Pro
bullzi is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2007, 02:41 PM   #15
Baseband Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 21
Default Re: no sound w my new mobo?

yep i already checked the bios too lol
IceForever is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2007, 04:56 PM   #16
Golden Master
 
Thelis's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 5,410
Send a message via AIM to Thelis Send a message via MSN to Thelis Send a message via Yahoo to Thelis
Default Re: no sound w my new mobo?

Wait, so what mobo is it?
__________________

Thelis is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 09:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0