Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-28-2013, 03:16 PM   #11
Solid State Member
 
Join Date: Feb 2013
Location: ET GO HOME
Posts: 11
Default Re: No sound issue

Yes downloaded it as zip and it setup but it got to the end of setup and said driver not found reset system and retry... did that and same thing happened :[
__________________

Tumz is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2013, 03:43 PM   #12
Solid State Member
 
Join Date: Feb 2013
Location: ET GO HOME
Posts: 11
Default Re: No sound issue

Quote:
Originally Posted by jmacavali View Post
How are you trying to install it? Did it download as a zip file? Did you extract it? Was there a setup file inside the extracted folder? If not did you browse to Device Manager, right-click>update driver, leave check windows update checked, then change it to find the location manually, and browse to the location where you extracted the folders.




We are here to help, but we all have lives as well. Please don't be so rude.
^ sorry didn't mean for it to come out the way it did >.<" i really appreciate that your helping :]
__________________

Tumz is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2013, 08:54 PM   #13
Fully Optimized
 
jmacavali's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 4,867
Default

No worries. I'm out of ideas, sorry I couldn't help.
__________________
****************************************
Don't take life too seriously -- no one gets out alive. Plus, who wants to arrive to the hereafter in pristine condition wearing a suit and tie?
I want to slide in sideways, worn out, used up, hair a mess, clothes tattered, & screaming, "Whooo! What a ride!"
****************************************
jmacavali is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2013, 09:11 PM   #14
Daemon Poster
 
dale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Taiwan
Posts: 1,008
Default Re: No sound issue

This is a barebone computer.

Which means you'll need specific drivers from the maker.

Which means if jmacavali's link does not work, probably nothing else will.
__________________
distrACT -- an open community
● It helps to ask questions effectively
● Please join Server admins social group if you are into servers
dale is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2013, 08:00 AM   #15
Solid State Member
 
Join Date: Feb 2013
Location: ET GO HOME
Posts: 11
Default Re: No sound issue

ooh no :[ so this computer has no sound, well thanks for all the help::]
Tumz is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2013, 01:20 PM   #16
Solid State Member
 
Join Date: Feb 2013
Location: ET GO HOME
Posts: 11
Default Re: No sound issue

the setup was inside the file i double clicked it it ran soundmax setup and it got to the end of it and said "driver not found! reboot your system, and run this setup again.

Also if i try update it via device manager it will just install 3DP Edition v9.2 (SigmaTel C-Major Audio) and the driver dosen't work either:/ and they also don't pass Windows logo testing to verfiy its compatibility with windowsxp
(They both say that when installing)
Tumz is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2013, 06:50 PM   #17
In Runtime
 
Fujitsu_Technician's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: UK
Posts: 284
Default Re: No sound issue

did you do what I suggested I guess not go to the manufature of the motherboard and sound card manufature and download the drivers. if that does not work then you are out of luck.
Fujitsu_Technician is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2013, 07:12 PM   #18
Solid State Member
 
Join Date: Feb 2013
Location: ET GO HOME
Posts: 11
Default Re: No sound issue

Quote:
Originally Posted by Fujitsu_Technician View Post
did you do what I suggested I guess not go to the manufature of the motherboard and sound card manufature and download the drivers. if that does not work then you are out of luck.
Did that several times dont work
Thank anyway
Tumz is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2013, 08:34 PM   #19
Fully Optimized
 
OhSnapWord's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: USA
Posts: 1,853
Default Re: No sound issue

Did the sound once work then stop or did it never work at all?
__________________
FX-8350 @ 4.7 cooled by H80, 32GB Mushkin Enhanced Blackline 2133, Asus Sabertooth 990FX, 2x Radeon HD 7850 2GB in X-fire, 500GB Samsung 850 Evo, 4TB Seagate, 3TB WD Black, 2x 1TB WD RED in RAID 0
OhSnapWord is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2013, 02:00 AM   #20
In Runtime
 
Fujitsu_Technician's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: UK
Posts: 284
Default Re: No sound issue

Quote:
Originally Posted by OhSnapWord View Post
Did the sound once work then stop or did it never work at all?
yes good question,
there must be some driver out there that would work on this build who is the sound card made by?
__________________

Fujitsu_Technician is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0