Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-24-2007, 03:39 PM   #1
Baseband Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 67
Question no sound from internet sites, i.e youtube and stuff

like the overly descriptive title says, i dont have any other sound problems with the computer, but any clip on the net or sites just nothing. no sound whatsoever........any ideas where to start
__________________

hungar101 is offline   Reply With Quote
Old 06-24-2007, 04:17 PM   #2
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: no sound from internet sites, i.e youtube and stuff

If your using IE then goto tools > internet options, advanced tab and make sure the play sounds in webpages box is ticked.
__________________

Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 06-24-2007, 04:40 PM   #3
Baseband Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 67
Default Re: no sound from internet sites, i.e youtube and stuff

im using firefox
hungar101 is offline   Reply With Quote
Old 06-24-2007, 04:43 PM   #4
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: no sound from internet sites, i.e youtube and stuff

Dont know then
Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 06-24-2007, 04:44 PM   #5
Daemon Poster
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,027
Default Re: no sound from internet sites, i.e youtube and stuff

Are you on Vista, it could be the per-application volume. If you are on Vista, click the sound icon in the tray, click on Mixer, find the FireFox application and check that it isn't muted.

If you're not on Vista sorry, I got nothing.

Matt
Mattyl110792 is offline   Reply With Quote
Old 06-24-2007, 05:06 PM   #6
Fully Optimized
 
CompMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 3,323
Send a message via AIM to CompMan
Default Re: no sound from internet sites, i.e youtube and stuff

^I was just thinking that LoL.
__________________
|Intel Q6600@3.0ghz||ASUS MAXIMUS FORMULA||2GiG Corsair XM2 DDR2 800||EvGa 8800GTS||36gig Western Digital Raptor 10,000 rpm||Ultra X2 connect 550W modular psu||Thermaltake Tsunami Case|Vista 64bit|
Windows has Blue screens, Mac has grey screens, and CF has White screens!!
2004 Mazda RX-8 GT Titanium Grey, Greddy Exhaust, AEM cold air intake
--objects in rearview get smaller with each shift--
CompMan is offline   Reply With Quote
Old 06-24-2007, 05:24 PM   #7
Daemon Poster
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,027
Default Re: no sound from internet sites, i.e youtube and stuff

Quote:
Originally Posted by CompMan View Post
^I was just thinking that LoL.
Yeah. I like the per-app volume on most things, but I have a few control programs (for example a program to remap my game controller to do things such as volume and play/pause music) and because that hasn't been updated with Vista it controls volume alright, but only for that program, which is worthless lol. Can be a pain actually.

Matt
Mattyl110792 is offline   Reply With Quote
Old 06-24-2007, 05:48 PM   #8
Baseband Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 67
Default Re: no sound from internet sites, i.e youtube and stuff

oke dokey

i just downloaded the latest version of ie but still no sound on youtube, where should i start trouble shooting this problem........???
hungar101 is offline   Reply With Quote
Old 06-24-2007, 06:02 PM   #9
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: no sound from internet sites, i.e youtube and stuff

is it all sites, or certain ones? Have you got codecs?
Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2007, 12:16 AM   #10
In Runtime
 
Pidge14's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 192
Default Re: no sound from internet sites, i.e youtube and stuff

Did you have sound before? Or did you just build this computer, downloaded new drivers, programs, etc and now its not working?

Just wondering, because I have had problems with sound when I built my computer or when i downloaded drivers. Most of the time its because i didn't have the drivers loaded or didn't have the current up-to-date sound drivers.
__________________

__________________
Atrix Case w/ 3 Fans (80, 120, 80 MM)
Gigabyte K8U, AMD Dual Core Opteron 170 2GHZ, Kingston 2 Gig Ram (1X2)
XFX GeForce 7600 GS 512MB (AGP 8X)
Sony Cd/Dvd-Rom, WD 250 Gig HDD, Apex 460 Watt PSU
Pidge14 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 09:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0