Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-15-2006, 05:22 PM   #1
Fully Optimized
Spec's Avatar
Join Date: Aug 2005
Posts: 1,641
Default No sound :(

Ok, well i just reinstalled windows on my computer i built a few months ago..and i used the motherboard cd that came with it for my audio drivers..and im getting no sound.

Here are my Specs:

Gigabyte GA-K8N Pro-SLI mobo
Amd ATHLON 3700+ oced at 2.6 ghz.
XFX 7600GT
1 gig patriot ram.

Any clues anyone?

Thermaltake ARMOR/ mATX intelG33 Motherboard/4gb G.SKILL High Gaming Performance ddr2-1200/Radeon 3870 1gb edition/850w Thermaltake superduty psu

PokerDegenerate: Don't listen to these guys, I like the IDE makes it look vintage like a 68 Camaro SS...
Spec is offline   Reply With Quote
Old 09-15-2006, 05:36 PM   #2
In Runtime
joelbeveridge's Avatar
Join Date: Aug 2006
Posts: 187
Default Re: No sound :(

If you go into Device Manger (XP) - Start-Right click on My Computer- Properties- Hardware - Device Manger. Is there any warnings or drivers that dont look like they are install correclty? If everything is good with the sound there, Go to Start - Control Panel - Sound & Audio Device, now check to see if your computer has picked out a driver for your sound to use (you can do a number of tests to see how it is setup).

Silly question, what colour port did you plug your speakers into? Have you tested these speakers on some other device? If you know the Mainboard Name and number you should go find the latest update. If you dont have a clue about the mainboard and dont want to go open it up. download Belarc Advisors and it will inform you about everything in your PC e.g. Mainboard Maker and number. http://www.belarc.com/free_download.html
(")_(") Control your computer, Dont let it control You!
joelbeveridge is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 02:16 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0