Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-08-2006, 08:39 PM   #11
Baseband Member
 
gh0st09's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 46
Default Re: No Sound

Make sure your speakers are plugged into their respective slots on your mobo. Plugging a rear left/right speaker into a center subwoofer will definatly not give you sound. And try a pair of headphones.
__________________

__________________
AMD Athlon X2 3800+
1GB Kinston HyperX
DFI Lanparty Ultra-D
BFG Tech 7900GTX
Custom Liquid Cooling
gh0st09 is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2006, 05:35 AM   #12
Solid State Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 14
Default Re: No Sound

I am using headphones. Plugged into the headphone jack in the back of the case. They're directly connected tot he mobo, so it can't be a hradware problem, can it.
__________________

addle_brains is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2006, 06:41 AM   #13
Baseband Member
 
gh0st09's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 46
Default Re: No Sound

Maybe. Try the headphones in a cd player to make sure its not the headphones. And if they work on something else then you're headphone jack is probly broken. And if thats the case, a dedicated sound card should fix it and not take up your CPU for audio work to boot!
__________________
AMD Athlon X2 3800+
1GB Kinston HyperX
DFI Lanparty Ultra-D
BFG Tech 7900GTX
Custom Liquid Cooling
gh0st09 is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2006, 08:36 AM   #14
Solid State Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 14
Default Re: No Sound

I wish I had money
addle_brains is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2006, 09:13 AM   #15
Baseband Member
 
gh0st09's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 46
Default Re: No Sound

you can get a decent one for 30-50 dollars
__________________
AMD Athlon X2 3800+
1GB Kinston HyperX
DFI Lanparty Ultra-D
BFG Tech 7900GTX
Custom Liquid Cooling
gh0st09 is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2006, 09:24 AM   #16
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: No Sound

Even a cheap Creative Sound Blaster Live would beat what you had...
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2006, 01:14 PM   #17
Fully Optimized
 
Computer Head's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 2,841
Default Re: No Sound

Yeah, nice sound cards don't cost much anymore, they used to be really expensive, especially when the first PCI sound cards came out. But now, they are really affordable. Try to get a nice Sound Blaster, that should take care of all your problems, and like Kage said, it beats the onboard.
__________________

__________________
A+, Network+
Official "Birthday Man" of CF.

http://www.yourpcforums.org
Computer Head is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0