Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-09-2005, 06:24 PM   #1
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default No sound...

I just re-installed Windows XP and I found that I heard no sounds.

I installed the drivers, configured for optimal sound reading as usual...but there is nothing coming out...

I tried everything I knew and I can't find the problem...

Help! I need sound fast!
__________________

lhuser is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2005, 06:29 PM   #2
Golden Master
 
ISOwner's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 12,208
Default Re: No sound...

Did you double check the sound applet in the control panel? Make sure all volume is turned up and nothing is muted.
__________________

__________________
*Fact: Microsoft Window's Blue Screen of Death vs Computerforums.org's White Screen of Death. Which is worse?
ISOwner is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2005, 06:29 PM   #3
In Runtime
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 171
Default Re: No sound...

Are you sure you installed the sound driver?Have you check on your divice manager to check if it actually was installed?
sho95 is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2005, 06:30 PM   #4
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default

Everything is checked...I even checked the inside (since I have a window panel) and nothing's burnt

EDIT: I got that thing on DirectX...Sound card does not support memory buffering material...the thing is...it does supports it! could it be my Windows copy that would suck
lhuser is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2005, 08:06 PM   #5
Fully Optimized
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,690
Default Re: No sound...

It has happened before. Your reinstall just fouled up.
if you have the original install disc then you could do a simple repair from the (2nd) repair option console.
If not then you will need to reinstall windows.
lurkswithin is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2005, 08:38 PM   #6
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default Re: No sound...

Damn! If I only knew that one was coming
lhuser is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2005, 08:43 PM   #7
Fully Optimized
 
dyserq's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,281
Default Re: No sound...

Last time this happened to me
I layed confused for a week or two
And then when i looked in teh control panel i configured it to my lcd monitor speakers, not the non existing plug in speakers.
dyserq is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2005, 10:02 PM   #8
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default Re: No sound...

I found the problem: There was two jumpers that I forgot to put back when I tried to use the front audio panel...that's why the Line out wasn't working (bashes head) Oh well, I'm fin with Windows 2k3
__________________

lhuser is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 01:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0